Setari Cookie-uri

Cinci feluri în care îți poți asorta ținuta cu cea a partenerului tău

Urmează să participi la o nuntă sau la un botez? Vrei să mergi la un festival alături de partenerul tău, sau plănuiești un city-break la mare?

Toate aceste ocazii sunt speciale în viața unui cuplu, iar dacă vrei să marchezi aceste momente cu o serie de fotografii memorabile, atunci va trebui să alegi și niște ținute pe măsură. Și cel mai bine ar fi dacă tu și partenerul tău de viață v-ați asorta! Iar dacă nu ai inspirație, iată mai jos câteva idei pe care le poți pune în aplicare.

Încearcă o asortare cromatică

Dacă vrei să te asortezi cu partenerul tău, poți încerca să faci acest lucru, din punct de vedere cromatic. De exemplu, dacă alegi să porți o rochie roșie, partenerul tău poate purta o cravată roșie, o batistă sau un papion roșu. Însă, atunci când alegi să îți asortezi cromatic ținuta cu cea a iubitului tău, trebuie să păstrezi un anumit echilibru și să respecți paleta de culori pentru care ați optat. De asemenea, poți alege să te joci cu nuanțele culorilor. Dacă alegi să porți un tricou baby blue, partenerul tău poate purta o jachetă într-o nuanță mai intensă de albastru. Iar același efect îl poți obține și cu ținute în nuanțe de roz și bordeaux, galben și auriu, maro și bej, lilac și violet, etc. O altă idee ar purtarea unor ținute monocrome pentru amândoi, în culori asemănătoare sau complementare.

Citește și:

Alege ținutele în funcție de ocazie

O altă metodă prin care îți poți asorta ținuta cu cea a iubitului tău, este aceea de a alege outfit-urile împreună, în funcție de evenimentul la care participați. De exemplu, dacă este vorba despre un festival, puteți opta amândoi pentru ținute boho, în schimb, dacă mergeți în parc, vă puteți îmbrăca amândoi sport. În cazul în care mergeți la o petrecere, puteți adopta amândoi o ținută elegantă, care să se potrivească evenimentului, iar dacă este vorba de o simplă ieșire la mall, puteți alege outfituri casual, lejere. Este important ca amândoi să vă adaptați ținuta în funcție de locul și de evenimentul la care participați, pentru a evita situațiile neplăcute, în care unul dintre voi este îmbrăcat elegant și celălalt are o ținută sport sau casual.

Citește și:

Încercați să purtați piese vestimentare asemănătoare

Dacă vrei să îți asortezi ținuta cu cea a partenerului tău, nu este nevoie să porți hanorace largi sau costume bărbătești. Dimpotrivă, poți alege să te asortezi într-un mod subtil, astfel încât ideea de cuplu să fie percepută la nivel subconștient de către ceilalți. De exemplu, puteți purta un model asemănător de teniși converse, sau puteți alege același model de șosete. De asemenea, puteți alege să purtați amândoi cămăși albe din in sau ochelari de soare colorați.

Nu încerca să schimbi stilul vestimentar al partenerului

În orice cuplu bine sudat există și diferențe, iar de multe ori, acestea se reflectă și în privința stilului vestimentar. Așa că este important să acceptăm stilul vestimentar al celuilalt și să nu încercăm să îl schimbăm. Dacă o persoană este constrânsă să poarte haine care nu o caracterizează, acest lucru se va observa. De exemplu, dacă iubitului tău nu îi place culoarea roz, nu ar trebui să insiști să își cumpere o cămașă roz, doar pentru a se asorta cu tine. Un cuplu arată impecabil atunci când stilul vestimentar al partenerilor este coordonat și bine pus la punct, iar acest lucru îți dă impresia uneori că potrivirile dintre ei sunt și mai evidente.

Citește și:

Încearcă o combinație de tip Yin și Yang

Nonculorile alb și negru au fost făcute una pentru cealaltă, iar în cultura chineză, ele descriu modul în care forțele aparent opuse sau contrare pot fi de fapt complementare, interconectate și interdependente în lumea naturală. Așa că poți utiliza și tu combinația de alb și negru în vestimentațiile tale și ale partenerului tău. De exemplu, dacă el poartă pantaloni negri și un tricou alb, tu poți alege o rochie neagră și converși albi de pe Footshop. Joacă-te cu această combinație de Yin și Yang și creează outfituri inedite pentru tine și partenerul tău.

Dacă vei ține cont de sfaturile pe care ți le-am oferit, cu siguranță la următoarea petrecere, tu și partenerul tău veți atrage toate privirile cu ținutele voastre bine asortate.

Citește și:

Photo by Candice Picard on Unsplash

Vizionare placuta


Kudika
29 Martie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.