Setari Cookie-uri

Mix & match - noile trenduri

Delicat, elegant, natural: sezonul de vară aduce în centrul atenției culorile soft, pastelurile și albul strălucitor.

comunicat de presa

Desigur că nu pot lipsi nici câteva nuanțe Color Bomb, așa încât trendul de vară de anul acesta oferă și câteva tonuri puternice precum galben și roșu, dar și nuanțe ce induc liniște, precum oliv și bej. Ne-am lămurit în materie de culori, însă care sunt modelele de încălțăminte în care merită cu adevărat să investim ca să ne complimenteze ținutele colorate? Am selectat pentru tine din noua colecție de la Deichmann 5 tendințe de care să te îndrăgostești:

Bocancii înflorați și rochia-cămașă albastră. Chiar și vara bocancii ușori, precum și bocancii cool cu șnur au un factor înalt de stil, mai ales atunci când îi combini cu o rochie cămașă maxi din denim sau bumbac. Bocancii negri înflorați sunt o alegere sigură și suficient de versatilă pentru a-și găsi loc în garderoba ta în fiecare sezon.

Citește și:

Wedges și fusta pantalon multicoloră. Aspectul macramee oriental, cu o tendință vintage, a revenit acum în trend și acest model este cel mai confortabil mod de a purta tocuri. Alege varianta albă cu toc din împletitură, parțial colorat și stilizază cu fuste-pantalon multicolore. Influența hippie nu a arătat niciodată atât de cool!

Papuci cu separator pentru degete și rochii de in în culori soft. O pereche sau două-trebuie să te decizi- sau le iei pe amândouă ;-) Confortul oferit la purtare sunt ca o vacanță pentru picioarele tale. Alege variantele cu talpă de plută și îmbinări cool de culori în stilul batik, care fac piciorul să pară suplu și poară-le cu rochii midii de in, în culori ce amintesc de un lan de grâu însorit.

Pe tocuri, fiți gata, START pentru un nou sezon denim. O pereche de jeans lejeri, tăiați neglijent la nivelul gleznei și cu un șnur în talie reprezintă hitul acestei veri. Se potrivesc de minune sandalele cu tocuri - tip bloc, tip pâlnie, precum și cele cu curele înguste și late!

Citește și:

În top trend sunt poziționate sandalele de tip chunky, cu talpă masivă XL, care sunt un Fashion-Statement pe negru.

Mocasini și rochii maxi. Portocaliu este noul negru și o pereche de mocasini din piele colour block sunt perfecți pentru pielea bronzată și rochii lungi de vară. Sunt o alternativă feminină inspirată de anii ’60 pentru celebrii sneakers, pe care trebuie să o avem în vedere și în următoarele sezoane.

Smart Shopping și încălțăminte cât cuprinzi cu ochii … așa se întâmplă la Deichmann, care face ca fiecare inimă să bată mai repede! Cele mai în vogă noutăți pentru moda acestui sezon de primăvară-vară le găsești la un raport senzațional preț-calitate, în magazinele Deichmann și online pe https://www.deichmann.com/RO/ro/shop/welcome.html

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Aprilie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.