Setari Cookie-uri

Advertorial Confortul stă în detalii

Petrecerea timpului liber în compania celor dragi este un moment pe care îl așteptăm cu entuziasm. Și de cele mai multe ori, pregătirea pentru acel moment este crucială.

Pentru că ne dorim să iasă totul perfect, mai ales dacă este vorba despre o sărbătoare, care devine un prilej minunat pentru o reuniune cu cei mai apropiați de inima noastră. De la aranjarea mesei, colțul unde sunt puse frumos cadourile pentru fiecare până la outfit-ul confortabil, toate sunt detalii esențiale în construirea unui moment de care toți cei prezenți să-și aducă aminte cu plăcere.

Este o filosofie pe care de obicei o cauți și în brand-uri și care astfel ajung să-ți fie dragi. Un astfel de brand este Tommy Hilfiger în al cărei ADN se găsește tocmai această atenție pentru detalii. De la metodele sustenabile de producție, materialele reciclate până la acele elemente de design care fac un tricou polo să te scoată din anonimat sau să transforme ceea ce altfel ar fi fost un outfit banal într-unul care te face să devii sufletul petrecerii. Într-o ținută Tommy Hilfiger, chiar și una construită dintr-o rochie polo și o pereche de încălțăminte sport, eleganța atemporală specifică oricui item realizat de acest brand, ajungi să-ți dai seama că un twist fresh este tot ce ai nevoie pentru ca ziua să decurgă perfect. Zâmbete, îmbrățișări călduroase, feluri de mâncare savuroase și toți cei dragi reuniți în jurul mesei.

Și știi că la Tommy Hilfiger, chiar și cei mici reușsesc să aibă un aer cool, în item-uri din bumbac moale sau pânză și cu acea cromatică vibrantă care te duce cu gândul la plajele însorite din Miami. Un fashion lover devii de mic, nu-i așa? Mai ales când vezi că deși porți cele mai confortabile haine, ești și cel mai cool din gașca micilor exploratori.

Inevitabil, la orice vârstă, confortul îți dă o stare de bine, iar dacă hainele pe care le porți te fac să te simți relaxat, cu siguranță, acest lucru se va transmite în interacțiunea ta cu cei din jur. Iar atunci când ești în mijlocul unei îndelung așteptate reuniuni de familie, cum se întâmplă cu ocazia sărbătorilor, tot ce contează este să te bucuri de timpul prețios petrecut cu cei dragi. Iar într-o ținută Tommy Hilfiger îți permiți această lejeritate, aceea de a fi tu și de a acorda importanță lucrurilor care contează pentru tine.

Descoperă întreaga colecție Primăvara 2021 Tommy Hilfiger în magazinele selecționate din România: București Mall - Vitan, Băneasa Shopping City, AFI Cotroceni, ParkLake Shopping Center, Mega Mall București, Palas Iași, Iulius Town Timișoara, Iulius Mall Cluj - Napoca, City Park Mall Constanța, AFI Brașov și Promenada Mall Sibiu.


Kudika
27 Aprilie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.