Setari Cookie-uri

Pantofi cu toc înalt - modele la modă și culori în tendinţe în 2021

Fie că vă îndreptăţi spre serviciu sau că mergeţi într-un club de noapte, încălțămintea elegantă vă va îmbunătăţi imaginea și va adăuga o notă unică fiecărei ținute. În plus, nimeni nu poate avea destui pantofi, nu-i aşa?! Iar dacă vine vorba de femei, cu atât mai mult!

Un studiu recent arată că primul loc în opţiunea acestora în ceea ce priveşte încălţămintea este ocupat de mult doriţii pantofi cu toc.În cele ce urmează vă vom prezenta câteva modele la modă și culori în tendinţe pentru anul 2021 în ceea ce priveşte pantofii cu toc înalt.

Ce pantofi cu toc înalt mai sunt la modă în 2021?

Vestea bună este că tendințele de primăvară 2021 ale pantofilor nu sunt atât de departe de ceea ce a lăsat în urmă anul precedent.

Pantofii cu toc înalt alb-negru sunt o piesă clasică atemporală care revin în actualitate. Indiferent dacă îi asortați cu denim albastru sau un ansamblu monocromatic, aceasta este o combinaţie care va capta atenția tuturor dintr-un motiv întemeiat: bunul gust.

Citește și:

Tocurile „White Kitten” sunt din nou la mare căutare, gata oricând pentru a adăuga o notă distinctă ţinutei dumneavoastră. Albul este una dintre cele mai potrivite culori de pantofi din sezonul de primăvară - vară, așa că nuanțele pop sau pastel vor ieşi întotdeauna în evidență. Această încălțăminte o puteţi asorta excelent cu blugi și trench sau cu o fustă mini. Însă indiferent cu ce haine le purtaţi, pantofii albi cu toc kitten sunt bineveniţi pentru garderoba fiecărei femei.

Tocurile înalte ornamentate. Un sfat extrem de simplu: lasă-ți picioarele „să vorbească” cu ajutorul pantofilor preferaţi cu tocuri ornamentate. Indiferent dacă sunt aurii, argintii sau de orice altă culoare, nu puteți greși cu un astfel de tip de pantof.Un design simplu, cu o înfrumusețare decorativă este tot ceea ce aveți nevoie pentru a atrage atenţia.

Citește și:

Cizmele drepte cu toc înalt. Spuneți adio încălțămintei super strâmte în care nu puteți intra și orientaţi-vă către cizmele drepte cu toc înalt, o modalitate excelentă de a vă menține temperatura corpului caldă atunci când vremea se înrăutăţeşte. Nu numai că arată uimitor cu rochii lungi și curgătoare, dar se potrivesc şi cu o fustă scurtă, combinată, de exemplu, cu o jachetă lungă, un stil întotdeauna la modă.

Sau poate preferați pantofii (cizme, ghete) cu toc pătrat înalt, care fac parte din categoria încălțămintei clasice. Arată minunat în orice decor și sunt atemporali, astfel încât să îi puteți păstra şi purta pentru totdeauna. Alegerea culorii va aparţine, în funcţie de preferinţele dumneavoastră.

Citește și:

Pantofii cu toc înalt şi culori contrastante. Indiferent dacă sunt negre și maro sau albastre și albe, acești pantofi având culori amestecate vor adăuga adâncime oricărei ținute pe care o purtați, deoarece există o multitudine de opțiuni pe care le puteţi avea în vedere pentru a îi asorta şi a deveni cea mai elegantă persoană din cameră.

La modă sau confortabil?

Răspunsul nostru este doar unul singur: amândouă. Şi asta pentru că designerii şi producătorii nu au ignorat dorința copleșitoare a consumatorului de a se simți confortabil și de a se îmbrăca elegant. Aşa ca sfatul nostru este ca înainte de orice achiziţie să vă asiguraţi că viitoarea dumneavoastră pereche de pantofi cu toc înalt vă oferă un minimum de confort. Cum? Probându-i! Iar dacă faceţi cumpărăturile de pe un site de specialitate, citiţi recenziile celor ce deja au achiziţionat produsul respectiv. Ajuta întotdeauna!

Citește și:

Foto: Ccc

Vizionare placuta


Kudika
27 Aprilie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.