Summer Botanical Story începe cu Medicine, pe ANSWEAR.ro

Summer Botanical Story începe cu Medicine, pe ANSWEAR.ro

Medicine, brand propriu ANSWEAR, întâmpină vara cu o colecție vestimentară plină de culoare și efervescență, fiind inspirată din razele soarelui, culorile vii ale naturii și magia zilelor și nopților de vară. 

comunicat de presa

Summer Botanical Story, noua colecție Medicine ce se regăsește pe ANSWEAR.ro, este o poveste unică transpusă într-un lookbook despre natura înconjurătoare și armonia pe care o dobândim comunicând cu aceasta.

Vara este momentul în care avem mai multe oportunități de a fi mai aproape de natură și a-i descoperi farmecele în toată gloria. Esența acestui sezon este reprezentată de lumină, culori și vegetație, accente ce sunt incluse în colecția Summer Botanical Story.

Elementele floristice, culorile pământului sau jocul luminii - toate acestea creează un tablou perfect în natură, tablou ce poate fi experimentat acum și în ținutele de zi cu zi. Sesiunea foto dedicată colecției Summer Botanical Story abundă de imprimeuri florale și energie pozitivă și verde! Lookbook-ul își propune să inspire adepții modei în a-și păstra amintirile trecătoare pentru mai mult timp prin fotografii și să-i îndemne către o conectare spirituală cu natura, să îi aducă cinste în fiecare zi împreună cu Medicine.

Colecția dedicată noului sezon estival include propuneri vestimentare pentru oricine care, în afară de trenduri în fashion, caută un mesaj valoros și ținute pline de prospețime care să iasă din tiparele obișnuite. Medicine îndeamnă publicul să descopere magia naturii îmbinând culorile pământului cu printurile expresive. Vara aceasta, Medicine este mai aproape de natură ca oricând prin colecția Summer Botanical Story.

Vizionare placuta


Kudika
3 Iunie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri