Setari Cookie-uri

Cum purtăm pantofii cu aplicații

Orice femeie are în garderoba sa o pereche de pantofi cu aplicații.

Fie că vorbim despre încălțămintea cu franjuri, sau despre cea cu funde, ținte sau paiete, oricare dintre aceste modele te ajută să creezi un outfit inedit. Însă, este important să știi cum să asortezi astfel de pantofi, astfel încât să obții un look de efect. Așa că iată câteva sfaturi pe care le poți pune în aplicare, atunci când îți alegi pantofii!

Pantofii cu ținte

Pantofii cu ținte sunt originali și ies din tipare, așa că dacă vrei să atragi toate privirile, poți opta pentru un astfel de model de încălțăminte. Dacă ai în garderobă o pereche de pantofi cu ținte pe partea superioară, atunci aceștia vor constitui accentul original al întregii ținute. Un astfel de model este potrivit pentru o pereche de pantaloni eleganți și o jachetă, sau un costum simplu, dar de efect.

Citește și:

În schimb, pentru ținutele cu rochii de seară, sunt ideali pantofii cu ținte metalice sau cu aplicații, pe toc. Datorită acestui aspect, partea frontală a pantofului menține o simplitate elegantă, iar spatele se distinge printr-o ușoară extravaganță. Alege pantofii în funcție de culoarea rochiei, optând pentru o singură nuanță, sau pentru culori contrastante.

Pantofii cu ținte pot fi integrați cu ușurință și într-o ținută boho, mai ales dacă aceștia sunt realizați din piele întoarsă. Optează pentru un model cu vârfurile decupate, care va arăta grozav cu o rochie vaporoasă, cu imprimeuri florale. De asemenea, poți încerca să îi combini cu o fustă plisată, cu o cămașă albă și o pălărie de paie – iar astfel poți obține un outfit în stil cowboy.

Citește și:

În schimb, pentru doamnele și domnișoarele care preferă stilul clasic, le recomandăm pantofii cu ținte și cu platformă subtilă. Aceștia se potrivesc perfect cu o rochie de primăvară, sau cu o pereche de pantaloni skinny. În plus, acest model de încălțăminte este unul destul de ușor de asortat, iar acum găsești astfel de pantofi cu un singur click aici.

Pantofii cu toc decorativ

În ultimii ani, designerii au lansat o mulțime de modele de pantofi cu aplicații pe tocuri. Pe lângă tocurile cu imprimeuri florale, sau cu sclipici, acum se găsesc și tocuri decorate cu paiete, cu perle, lanțuri sau broderii. Dolce & Gabbana a lansat un model de sandale nude cu volane și cu motive florale, realizate din pietre și cristale strălucitoare. De asemenea, Gucci a atras atenția tuturor cu pantofii stiletto, cu toc gros, decorat cu perle mari, aplicate pe laterale. Iar la Louis Vuitton, tocul gros al botinelor roșii a fost îmbrăcat într-o imitație din piele de șarpe.

Citește și:

O pereche de pantofi cu toc decorativ poate fi exact accesoriul de care aveai nevoie pentru a scoate din anonimat o ținută. Dacă vei alege să porți un costum office cu o astfel de pereche de pantofi, cu toc decorativ cu pietre sau imprimeuri, vei dovedi că ești o femeie creativă, căreia nu îi este teamă să iasă de tipare. De asemenea, un astfel de model de pantofi poate fi purtat și cu o rochie neagră simplă, sau cu o salopetă elegantă albă.

Pantofii cu franjuri sau volane

Pantofii cu franjuri sunt ideali pentru o ținută boho chic, așa că poți opta pentru un astfel de model pentru un festival. Alege o pereche de pantofi din piele întoarsă, decorați cu franjuri lungi sau cu volane. De asemenea, poți opta și pentru botinele maro sau negre, cu franjuri, care pot fi asortate cu rochii înflorate sau cu fuste lungi.

Citește și:

Chiar dacă încălțămintea cu franjuri se potrivește cu rochiile vaporoase, poți să o porți și cu o fustă plisată, cu o cămașă simplă și cu o pălărie chic din paie.

Așadar, pantofii cu aplicații sunt cea mai bună metodă de a scoate din anonimat orice ținută. Fie că optezi pentru încălțăminte cu ținte, funde, volane, franjuri, sau pentru pantofi cu tocuri decorative, oricare din aceste modele te poate ajuta să transformi o ținută simplă într-una specială.


Photo by Nick Karvounis on Unsplash

Vizionare placuta


Kudika
15 Iunie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.