Setari Cookie-uri

Descoperă ținutele tale sustenabile pe alb, culoarea verii, pe Remixshop.com

Când trebuie să ne decidem asupra stilului de vară, de obicei facem una din două: fie transformăm garderoba într-un paradis de culori aprinse și imprimeuri multicolore, fie evităm orice sugestie de culoare în favoarea articolelor vestimentare albe și simple.

comunicat de presa

Purtarea albului are, cu siguranță, avantajele sale, principalul fiind că vă conferă o senzație răcoroasă în zilele calde, datorită capacității sale de a reflecta razele soarelui în loc să le absoarbă, dar poate fi și o culoare dificil de purtat din cauza tendinței de a se păta imediat.

Albul este negrul de vară. Culoarea pe care trebuie să o aveți în garderobă. Poate vi se pare banal și insipid, dar, de fapt, este exact invers. Dacă adăugați puțin alb în garderobă, veți arăta distins și elegant. Multe personalități în vogă fac combinații „alb pe alb”. Începeți să încorporați albul în ținutele de vară și, pe nesimțite, veți începe să purtați alb din cap până în picioare.

Citește și:

Albul, în esența sa, este o culoare pozitivă care se asociază cu puritatea, inocența, lumina, bunătatea, siguranța, înțelegerea, credința, începuturile, spiritualitatea, oportunitățile, modestia, sinceritatea, blândețea și perfecțiunea.

Culoarea albă influențează și mintea, și corpul, ne conferă claritate mentală, creează senzația de reînnoire și de nou început, promovează purificarea gândurilor și acțiunilor. Albul creează spațiu în design și, atunci când este purtat, subliniază efectele culorilor înconjurătoare. O culoare aprinsă pe un fond alb este o combinație puternică.

Indiferent dacă aveți norocul să vă petreceți zilele de vară la mare, sau ați rămas în îmbrățișarea căldurilor din oraș, iată lista creată de specialiștii în fashion de la Remixshop.com cu 5 articole vestimentare albe de bază, pe care să le purtați vara aceasta, și nu numai:

Citește și:

Tricoul alb obișnuit

Tricoul clasic alb este, fără îndoială, un element de esențial în garderobă și constituie o bază perfectă pentru orice ținută complet albă. Acest articol clasic, subapreciat, conferă un tonus subtil chiar în cele mai elegante combinații, fără a compromite stilul. Un tricou alb simplu poate părea banal, dar este obligatoriu. Îl puteți purta cu blugi, cu pantaloni scurți, cu o fustă, sau chiar cu pantaloni eleganți. Este universal și merge cu orice.

Pantalonii scurți albi

Pantalonii scurți sunt cea mai bună idee pentru vară, iar anul acesta pantalonii scurți retro, tip bermude, sunt alegerea cea mai potrivită. O pereche de blugi albi până deasupra genunchiului, cu talie înaltă și tiv zdrențuit, cu un body alb de bumbac, conferă un aspect relaxat, dar șic. Adăugați o notă de strălucire acestui stil simplu cu pantofi cu toc și cu o pereche de ochelari de soare cât mai mari. Completați ansamblul cu o curea și sunteți gata.

Citește și:

Rochia maxi albă

Articolul vestimentar ideal pentru vară, rochia maxi albă evocă instantaneu senzația de vacanță însorită. Din același motiv pentru care fiecare femeie are nevoie de o rochie mini neagră, are nevoie și de o rochie maxi albă. Confecționată din bumbac răcoros, această rochie poate fi combinată cu bijuterii mari și cu o geantă de paie ca accesoriu, o soluție excelentă pentru excursii estivale de neuitat. Poate fi purtată seara, la cocktail sau la brunch.

Geacă de blugi albă și sacou alb

Geaca de blugi este perfectă pentru zilele de vară mai răcoroase. Purtați-o peste maiouri, rochii sau tricouri. O modalitate excelentă de a fi sigure că nu vă va fi nici prea frig, nici prea cald. Pe lângă geaca de blugi, aveți nevoie și de ceva pentru a completa ținuta de birou în zilele mai reci de vară. Un sacou alb va completa perfect orice ținută de afaceri. Combinați-l cu o pereche de blugi, pentru a trece instantaneu de la stilul relaxat la cel elegant.

Citește și:

Teniși albi

Tenișii albi sunt un model care, în ciuda schimbărilor nesfârșite ale tendințelor de modă, și-au consolidat locul ca element-cheie în orice garderobă, de zeci de ani. Vara, ei sunt un mod practic și modern de a completa ținute simpatice de zi cu zi. În plus, împreună cu rochiile lejere de vară, alcătuiesc mereu o combinație confortabilă.

Vizionare placuta


Kudika
19 Iulie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.