Setari Cookie-uri

Investește în articole de vară reduse pentru noul sezon 

Să obții maximum de rezultate din bugetul alocat sezonului reducerilor - asta înseamnă smart shopping.

comunicat de presa

Chiar dacă ești tentată să achiziționezi toate hit-urile verii, stiliștii ne consiliază să ne gândim mereu și la sezonul următor înainte să ne umplem dulapul cu produse. Am făcut o vizită la DEICHMANN pentru a întocmi o listă de încălțăminte și accesorii must-have pe care trebuie să le ai chiar acum la reducere și să le porți până la vara următoare.

1. Sandale cu toc potrivite stilului tău. Aici ne referim la o pereche de sandale aurii sau negre cu barete subțiri pe degete care vor fi în sinergie cu restul pieselor din garderobă (inclusiv cu rochia de la Revelion). Variantele cu toc pătrat sau kitten heel sunt potrivite și pentru birou, în timp ce înălțimile de peste 5 cm sunt rezervate - din motive logistice - ieșirilor în oraș.

Citește și:

2. Geanta de plajă din pai – indiferent de formă sau mărime este un evergreen de vacanță, mai ales dacă îți dorești o iarnă fierbinte pe un alt continent.

3. Bocanci neîmblăniți – esențiali pentru o ținută casual de festival, de oraș, de city break sau oricând ai nevoie de confort și protecție pentru glezne (cu, ar fi o plimbare în natură)

4. Loafers – cu cât sunt mai moi, cu atât vor avea o viață mai lungă în tendințe. Alege o pereche din catifea sau piele întoarsă în nuanțe regale precum albastru, turcoaz sau roșu închis și poartă-le în sezonul rece cu ciorapi de bumbac până la jumătatea gambei.

5. Ghiozdan de pânză – nu trebuie să mergi la scoală ca să te bucuri de această piesă versatilă care poate îndeplini cu succes rolul de bagaj de mână, geantă de sală, geantă pentru laptop. În plus, un ghiozdan monocrom este o alegere stylish pentru lucrurile și gustările copilului atunci când ieșiți în parc.

Citește și:

6. Baskeți din pânză. O alternativă retro dar extrem de actuală pentru sneakers, o pereche de baskeți vor aduce un aer tineresc ținutelor tale de zi în aproape orice sezon.

Nu uita însă să te gândești de două ori înainte să achiziționezi piesele mult prea evidente și ușor de recunoscut - cu cât un articol iese în evidență cu atât mai dificil va fi să îl stilizezi în ținute care să pară noi.

Descoperă toate accesoriile reduse cu până la 50% în magazinele DEICHMANN!

Vizionare placuta


Kudika
19 Iulie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.