Setari Cookie-uri

5 produse pe care să le ai mereu în geantă 

Geanta unei femei are un dublu rol, pe care îl poate îndeplini fără probleme, atunci când acest accesoriu vestimentar este ales în mod inspirat: rolul estetic, ce contribuie la farmecul întregii ținute; rolul practic, ce permite depozitarea facilă în spațiul său a unor produse necesare. 

Mai jos, te așteaptă o listă cu cele mai importante produse din geanta unei femei, pentru a avea la îndemână, oricând și oriunde, strictul necesar pentru o zi lipsită de griji:

  1. Șervețele

Fie acestea umede sau uscate, șervețelele nu trebuie să lipsească din geanta pe care o porți cu tine zi de zi. Un pachet de șervețele îți asigură siguranța utilizării unui produs de igienă steril, păstrat într-un mediu ferit pe cât de mult posibil de agenții patogeni.

Niciodată nu poți ști când ai nevoie de un șervețel, fie pentru a merge la toaletă, pentru a-ți sufla nasul, atunci când simți că acest lucru este necesar. Șervețelele ocupă un spațiu restrâns în geantă și pot fi achiziționate cu simplitate de la orice magazin din apropierea ta.

Citește și:
  1. Căști audio

Utile atât în drum spre muncă, dar mai ales în timpul orelor de lucru, o pereche de căști în plus, ținută mereu în geantă, nu strică absolut deloc. Dacă ții la spațiul din geanta ta, îți recomandăm o pereche de căști in-ear cu fir, simplu de strâns / desfăcut, atunci când nevoia o cere.

Pentru a nu le pierde, ține-le mereu într-un loc ferit de celelalte produse pe care le porți în geantă, precum unul dintre buzunarele sale interioare. Îți recomandăm să nu alegi varianta căștilor on-ear, deoarece structura acestora nu le permite să fie ergonomice, de aceea, te-ar putea încurca, sau ar putea ocupa prea mult spațiu în geantă.

  1. O mică gustare și apă

Ia cu tine în geantă o gustare numai bună de servit, atunci când te afli pe drum și ești prea grăbită pentru a sta la masă. Un baton proteic, sau chiar un sandwich preparat înainte de a ieși din casă, sunt de mare preț, atunci când simți că foamea vine, iar programul tău este unul încărcat.

Citește și:

Nu uita de apă! Un pet de dimensiuni reduse, pe care îl ții mereu în picioare în geanta ta, îți permite să înghiți mult mai ușor produsele alimentare pe care le mesteci. Mai mult decât atât, cu mâncare în geantă sau fără, consumul de apă este important, pentru că te menține hidratată pe întreaga durată a unei zile.

  1. Medicamente

Esențiale în orice moment neprevăzut al unei zile aparent obișnuite, medicamentele își găsesc extrem de ușor loc în geanta pe care alegi să o porți. Haide să vedem cam care sunt principalele tipuri de medicamente și alte produse de prim ajutor, simplu de adăugat în spațiul genții:

  • Medicamente pentru tulburări gastro-intestinale;

  • Medicamente pentru dureri menstruale;

  • Unguente antiinflamatorii pentru dureri musculare sau luxații;

    Citește și:
  • Medicamente pentru stările de greață (mai ales atunci când călătorești)

Alte produse de igienă:

  • Plasturi (ideali pentru zilele când porți o pereche nouă de pantofi sau sandale).

  • Tampoane și absorbante

5. Crema pentru mâini uscate și aspre

Dacă ai mâinile uscate și aspre, ai nevoie de o un produs ce poate oferi protecția necesară acestora. O crema pentru maini foarte bună poate reduce uscarea, ajutând totodată la restabilirea barierei de protecție a pielii mâinilor.

Alege o cremă de mâini ce poate hidrata eficient, intră rapid în piele și este non-grasă. Citeșțe cu atenție lista de ingrediente, înainte de a cumpăra crema de mâini pentru geantă, astfel încât să te asiguri că formula sa include ingrediente precum ceramidele sau acidul hialuronic.

Citește și:

Dacă pielea ta este foarte sensibilă, este esențial că alegerea unei creme de mâini să țină cont de acest aspect, pentru a găsi un produs ce nu conține parfum, săpun sau parabeni. O cremă de mâini hipoalergenică asigură o hidratare de durată, minimizând riscul producerii iritațiilor.

Iată care sunt unele dintre cele mai importante produse pe care orice femeie trebuie să le poarte în geantă, astfel încât fiecare zi să fie una lipsită de griji. Crema pentru mâini, medicamentele, căștile sau mica gustare au forme ergonomice și nu cântăresc foarte mult. Însă îți oferă confort în acțiunile pe care le faci zi de zi, astfel încât să te poți concentra pe alte lucruri cu adevărat importante, de la birou sau de acasă.

Citește și:

Photo by Tamara Bellis on Unsplash

Vizionare placuta


Kudika
11 August 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.