Setari Cookie-uri

Blugii de damă – articolul vestimentar care nu trebuie să îți lipsească din garderobă

Fiecare femeie trebuie să aibă în garderobă cel puțin o pereche de blugi!

Aceștia pot fi comandați chiar aici.

Blugi damă cu talie înaltă largi

Acești blugi sunt perfecți pentru persoanele care nu doresc să pună foarte mult accent pe șolduri sau coapse, fiind foarte largi și extrem de comozi. Îți recomand să îi porți atunci când dorești o ținută puțin mai atipică, alături de un crop-top și o jachetă sau un sacou larg. În ceea ce privește încălțăminte, rămâne la alegerea ta ceea ce îți dorești să porți: se potrivesc atât cu pantofii cu toc, cât și cu sandale joase sau adidași. Cu atât mai mult, acești blugi doresc să readucă în prezent moda anilor 1980, atunci când jeanșii evazați sau de mari dimensiuni erau foarte populari. Eu personal, am această pereche de pantaloni și pot spune cu încredere că atât materialul, cât și croiul lor, este unul foarte calitativ. Chiar și în zilele călduroase de vară, acești pantaloni pot fi purtați datorită faptului că sunt extrem de lejeri.

Citește și:

Blugii pot fi comandați chiar aici la un preț redus în această perioadă!

Blugi cu talie înaltă de culoare neagră

Din punctul meu de vedere, orice femeie trebuie să aibă în propria garderobă cel puțin o pereche de blugi negrii cu talie înaltă. Aceștia sunt foarte confortabili, deși materialul nu este unul elastic, însă nu sunt nici atât de strâmți încât pielea să nu poată respira. Pot fi puși cu ușurință în orice ținută atât datorită culorii lor, cât și modelului modern. Eu personal i-aș purta alături de o cămașă albă, vaporoasă și sandale joase sau chiar alături de un tricou sport și teniși sau adidași. Pentru zilele răcoroase de toamnă sunt mai mult decât potriviți!

Blugii pot fi comandați aici.

Citește și:

Blugi boyfriend damă

Blugii boyfriend au devenit la modă în ultimii ani, combinând stilul feminin cu cel masculin, astfel obținându-se un echilibru perfect! Aceștia sunt de obicei aleși de persoanele înalte deoarece nu au ca scop alungirea piciorului, ci mai degrabă, punerea în evidență a taliei subțiri. Astfel, dacă ești o persoană de peste 1.65, cu o siluetă clepsidră sau pară, acești blugi sunt ideali pentru tine!

Blugi boyfriend Calvin Klein

Acești blugi sunt de o calitate premium, potriviți pentru persoanele care doresc să iasă din tipare. Datorită faptului că au talia joasă, sunt perfecți pentru femeile cu o talie suplă, care vor să scoate acest aspect în evidență. Pot fi ușor purtați și accesorizați, atât cu teniși, cât și într-o notă elegantă, cu pantofi, sandale sau chiar cizme cu toc înalt. Imprimeul este unul unic, neavând caracteristici specifice, cu excepția acelei mici zgârieturi de deasupra genunchiului drept.

Citește și:

Blugii boyfriend Calvin Klein pot fi comandați aici.

Blugi Levis damă

Blugii Levis au devenit unii dintre cei mai cunoscuți jeanși la nivel internațional, fiind purtați inclusiv de marile vedete de la Hollywood. Aceștia sunt atât de admirați datorită calității superioare a materialului!

Blugi Levis super skinny cu talie înaltă

Acești blugi sunt perfecți pentru persoanele care își doresc să scoată în evidență atât picioarele lor, cât și talia și șoldurile. Fiind atât de strâmți, pot fi cu ușurință purtați cu un hanorac larg (în zilele răcoroase) sau cu un crop-top (în zilele de vară).

Blugii Levis pot fi comandați aici.

Blugi damă rupți

Pentru persoanele non-conformiste, care doresc să iasă mereu în evidență prin vestimentația lor, blugii rupți sunt cea mai bună variantă! Aceștia nu doar că au un design special, rar întâlnit, ci oferă și o doză de rafinament și bun-gust dacă sunt accesorizați corect. În ceea ce privește silueta potrivită pentru ei, nu există un tipar! Orice persoană care nu dorește să se încadreze în standardele societății, poate purta acest tip de pantaloni!

Citește și:

Blugi de damă rupți

Acești blugi sunt perfecți pentru zilele în care dorești să ieși din tipar! Poartă-i cu tocuri, pantofi sport sau sandale și simte-te specială! Acestor blugi tu le oferi valoare prin atitudinea ta extrem de pozitivă!

Blugii de damă rupți pot fi cumpărați aici.

Geacă de blugi damă

Deși subiectul articolului era „blugi de damă”, am ales să vă ofer un bonus, vorbind puțin și despre geaca de blugi. Inclusiv aceasta este un articol vestimentar pe care orice femeie trebuie să îl aibă în garderobă deoarece este ușor de purtat, se potrivește unor multitudini de ținute și oferă un aer jovial, tineresc. Chiar dacă, la bază, geaca de blugi a fost gândită ca având culoarea albastră, în ultimii ani marii designeri de modă au creat modele de toate culorile, inclusiv alb sau negru!

Citește și:

Geacă de blugi damă de culoarea crem

Această geacă este perfectă pentru zilele în care dorești să ieși din tipare! Confecționată din denim, oferă o doză de rafinament și bun-gust și poate fi purtată atât la o ținută casual, cât și la una elegantă!

Geaca poate fi comandată aici.

Sursă foto prima pagină New Africa/Shutterstock

Vizionare placuta


Lorena Martin este redactor de beauty și skincare și s-a alăturat echipei Kudika încă de când se afla pe băncile facultății. Acum, după doi ani și jumătate, este absolventă a...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.