Setari Cookie-uri

Fii elegantă în fiecare zi: Rochii de toamnă

Iată câteva modele speciale de rochii de toamnă!

O rochie deosebită, potrivită pentru serile răcoroase de septembrie, cu mânecă lungă și cu imprimeu floral. Aceasta poate fi purtată atunci când ai un eveniment important, o întâlnire cu persoana iubită sau o seară cu fetele. Indiferent de motiv, vei reuși să întorci toate privirile celor din jur datorită faptului că are un model cu totul special!

Rochia poate fi comandată aici.

Rochie de toamnă cu mânecă lungă MANGO

MANGO propune o rochie extraordinară pentru persoanele care își doresc să iasă în evidență atunci când ies din casă. Culoarea verde smarald permite purtarea unor accesorii simple, aurii, albe, negre sau chiar argintii, dacă te consideri o persoană curajoasă din punct de vedere stilistic. Aceasta poate fi purtată atât la birou, pe timpul zilei, cât și la o întâlnire romantică seara. Importantă este atitudinea pe care o ai atunci când te îmbraci cu această rochie fantastică!

Citește și:

Rochia poate fi comandată aici.

Rochii de toamnă casual

Pentru zilele în care simți nevoia de comoditate, însă trebuie să ieși din casă, îți pregătim câteva modele mai casual pe care le porți purta chiar și cu teniși! Da, nici eu nu m-am acomodat în totalitate cu ideea de rochie și pantofi sport, însă îți spun sincer că e o alegere mai mult decât ideală atunci când îți dorești să te simți liberă!

Rochie casual Marc O’Polo

Această rochie este minunată atunci când îți dorești să ieși din casă simțindu-te cu adevărat liberă. Datorită faptului că este largă, îți permite să te miști cu ușurință în ea, iar materialul este unul extrem de comod. Cu atât mai mult, faptul că este vaporoasă îți permite să o porți atât cu pantofi sport, cât și cu tocuri.

Citește și:

Rochia poate fi comandată aici.

Rochie-tricou lejeră

Alege această rochie veselă și colorată atunci când îți dorești să ieși cu adevărat în evidență. Aceasta nu doar că te va ajuta să ieși în evidență, ci îți va oferi un vibe extrem de pozitiv datorită modelului prietenos. Alege să o porți cu pantofi sport pentru o comoditate deosebită!

Rochia poate fi comandată aici.

Rochii de toamnă ieftine

Pentru persoanele care au grijă de portofelul lor și preferă să economisească, în loc să cheltuiască mulți bani pe haine, am ales o rochie minunată care deși are un preț redus, arată foarte scump, precum cele confecționate în marile case de modă. Am aflat că acesta este secretul pentru o garderobă de invidiat atunci când bugetul nu este unul foarte crescut: cumpără haine ieftine care arată scump! Este cea mai bună afacere pe care o poți face! Oh, și încearcă să vânezi reducerile. Eu asta fac de când mă cunosc și crede-mă pe cuvânt că am un șifonier plin de haine!

Citește și:

Rochie scurtă din bumbac cu material ușor elastic

O rochie extraordinară pentru zilele în care vrei să ieși în evidență! Aceasta, deși are un preț de doar 119 lei, arată precum una de la marile case de modă! Poart-o cu plăcere și bucură-te de toate complimentele pe care le vei primi datorită ei!

Rochia poate fi comandată aici.

Sursă foto prima pagină Kiselev Andrey Valerevich/Shutterstock

Vizionare placuta


Lorena Martin este redactor de beauty și skincare și s-a alăturat echipei Kudika încă de când se afla pe băncile facultății. Acum, după doi ani și jumătate, este absolventă a...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.