Setari Cookie-uri

Ținuta elegantă: 9 piese vestimentare și accesorii esențiale

Chiar dacă este foarte interesant să cumperi mereu haine noi, încălțăminte sau accesorii, cheltuirea unor sume mari de bani poate fi epuizantă.

Cumpărăturile sunt bune atunci când sunt făcute inteligent, pe îndelete și într-un moment în care îți dorești cu adevărat lucrurile respective. Cum faci să te asiguri că vei cumpăra doar lucrurile de care ai nevoie, doar piesele vestimentare și accesoriile esențiale pentru garderoba ta? Foarte simplu, construind o garderobă atemporală, cu elemente care nu se vor demoda niciodată. Indiferent dacă este vorba despre o pereche de cercei Pandora, un sacou cambrat ori niște pantofi nude, nu va mai trebui să îți faci griji niciodată cu privire la ținuta pe care trebuie să o îmbraci la un anumit eveniment.

Dacă nu știi de unde să începi actualizarea garderobei cu piese vestimentare esențiale, am pregătit un articol cuprinzător, care să te ghideze atunci când mergi la shopping.

Citește și:
  1. Sacoul clasic

Este o piesă de rezistență în orice garderobă. Îl poți purta atât la birou, dar și la o cină elegantă, diferența o face modul în care combini alte piese vestimentare și accesorizarea aleasă.

  1. Rochie midi de zi

Este cea mai versatilă piesă de îmbrăcăminte, având exact lungimea potrivită pentru a fi purtată atât la evenimente casual cât și la ocazii mai formale. Poți alege o rochie stil tricou ori o croială cu imprimeuri îndrăznețe, inspirate din moda anilor 80.

  1. Blugi momfit

Noua siluetă clasică este reprezentată de blugii din material moale, cu o croială relaxată și talia înaltă, puțin bufanți ori drepți în partea de jos, care arată trendy atât cu o pereche de sneakersi dar și și cu o pereche de pantofi stiletto.

Citește și:
  1. Centură lată pentru talie

Este un accesoriu care îți va evidenția talia și va oferi iluzia unei siluete tip clepsidră. Hainele largi pot fi transformate cu succes cu ajutorul unei curele late, iar cele strâmte vor fi mult mai bine puse în evidență. Poți începe cu o curea neagră sau cafenie, cu o cataramă aurie, iar ulterior poți adăuga și alte modele colecției tale.

  1. Curea subțite

Un alt accesoriu util pentru a finaliza o ținută relaxată, construită pe baza blugilor mom fit. De asemenea, cureaua subțire va aduce o notă feminină discretă oricărei rochii, iar dacă este purtată peste sacou, vei obține cel mai trendy look actual. Poți începe cu o curea subțire neagră sau argintie, neapărat cu o cataramă deosebită, pentru a îndeplini și rolul de accesoriu - bijuterie.

Citește și:
  1. Colier lung

Este minunat să îl porți la decolteurile adânci, la tricouri albe simple sau la rochiile maxi. Alege un model cu pandantiv sau alte detalii interesante, pentru a completa ținuta și a o transforma în una bine echilibrată. Un colier gros nu mai are nevoie de alte bijuterii în completare, poți încerca maxim un inel delicat sau niște cercei discreți.

  1. Cercei lungi

Sunt la rândul lor un accesoriu de nelipsit, fără de care nicio ținută nu pare completă. Pot avea toate formele și dimensiunile, important este să aducă o notă de strălucire și să facă o declarație despre tine.

  1. Ochelari de soare

Chiar dacă modelele la modă se schimbă în fiecare an,dacă nu vrei să cheltuiești mereu bani pe acest accesoriu vital, poți opta pentru o pereche de firmă și un model clasic. În acest fel nu vei greși niciodată, iar look-ul tău, completat cu ochelarii de soare potriviți, va arăta grozav.

Citește și:
  1. Ceas

Un ceas metalic este mai mult decât un obiect util care îți arată ora, este o bijuterie care va da ținutei tale exact aspectul pe care ți-l dorești. Poți opta pentru diverse dimensiuni ale cadranului, iar stilul poate fi unul feminin și delicat sau masculin și masiv. Ambele variante te vor pune în evidență într-un mod excelent, iar ținuta ta nu va fi niciodată banală.

Photo by Vlada Karpovich from Pexels

Vizionare placuta


Kudika
2 Septembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.