Setari Cookie-uri

Cool și călduros: Poartă cardigan în această toamnă!

Iată câteva modele de cardigan care te vor încălzi toamna aceasta!

A venit sezonul rece, iar odată cu el este foarte important să ne schimbăm garderoba. Putem spune „La revedere!” tricourilor și pantalonilor scurt și să apelăm la blugi, geci și cardigane! Cele din urmă sunt preferatele mele deoarece sunt călduroase, ușor de accesorizat și potrivite pentru orice ținută! Le poți găsi în diverse modele, însă preferatele mele le vei vedea chiar aici!

Cardigan damă

Cardiganele sunt acele piese vestimentare care pot fi purtate atât de femei, cât și de bărbați. Acestea sunt perfecte pentru zilele răcoroase de toamnă deoarece pot fi purtate cu ușurință peste un tricou și pot înlocui gecile. Cu atât mai mult, atunci când te grăbești să ieși afară, îl poți lua foarte repede pe tine, fără să te gândești prea mult cu ce trebuie accesorizat. Am ales câteva modele de cardigan de damă care mie personal mi-au atras atenția:

Citește și:

Cardigan damă negru casual

Orice femeie trebuie să aibă în garderobă cel puțin un cardigan negru, simplu, pentru serile răcoroase în care își dorește să petreacă timpul afară. Acest cardigan de damă este ideal atât pentru a fi purtat cu pantaloni și tricou, cât și cu rochie sau fustă. Îți recomandăm să îl alegi deoarece materialul este unul catifelat, plin de eleganță și senzualitate!

Vizionare placuta


Lorena Martin este redactor de beauty și skincare și s-a alăturat echipei Kudika încă de când se afla pe băncile facultății. Acum, după doi ani și jumătate, este absolventă a...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.