Setari Cookie-uri

Cool și călduros: Poartă cardigan în această toamnă!

Iată câteva modele de cardigan care te vor încălzi toamna aceasta!

Cardiganul poate fi comandat aici.

Cardigan damă cu aspect striat

Acest cardigan este ideal pentru momentele în care dorești să aduci un plus de rafinament ținutelor tale. Poate fi purtat alături de un outfit complet alb sau chiar colorat deoarece se potrivește cu orice ținută! Întotdeauna fii în pas cu moda și ai grijă de corpul tău în sezonul rece.

Cardiganul poate fi cumpărat aici.

Cardigan damă alb

Un cardigan alb este ideal pentru momentele în care dorești să aduci o notă de eleganță ținutei tale. Acesta nu trebuie să lipsească din garderoba ta deoarece este perfect pentru serile de toamnă!

Cardiganul poate fi comandat aici.

Cardigan lung

Cardigan lung cu mâneci

Cu un design-ul minimalist ce iti permite sa il integrezi cu usurinta in mai multe tipuri de tinute, casual sau office, cardiganul Sara iti asigura o aparitie de succes, atragand toate privirile asupra ta! Aceasta are maneci lungi si se poarta desfacut.

Citește și:

Cardiganul poate fi comandat aici.

Cardigan Sore lung neon

Aparent simplu, dar de efect cardiganul Sore are o combinatie de culori care se completeaza perfect pentru o tinuta de toamna. Acesta are maneci lungi, gluga si nu prezinta inchidere.

Cardiganul poate fi comandat aici.

Cardigan maro tricotat

Completeaza-ti tinuta in noptile racoroase de vara cu un cardigan tricotat lejer, cu maneci lungi. Acesta este disponibil într-o singură mărime, universală. Este confortabil, plăcut la atingere și ideal pentru momentele în care îți dorești să petreci timpul afară uitând complet de frig.

Cardiganul poate fi comandat aici.

Cardigan tricotat

Cardigan tricotat Sore

Cardiganul Sore este perfect pentru zilele în care dorești să ieși din anonimat! Acesta este confecționat dintr-un material tricotat, extrem de plăcut la atingere și foarte călduros!

Citește și:

Cardiganul poate fi comandat aici.

Cardigan tricotat lung

Atat de feminin si special, acest cardigan este ideal in tinutele casual. Aplicatiile din paiete holografice vor scoate tinuta din anonimat. Manecile sunt usor bufante la antebrat.

Cardiganul poate fi comandat aici.

Sursă foto prima pagină Sabelnikova Olga/Shutterstock

Vizionare placuta


Lorena Martin este redactor de beauty și skincare și s-a alăturat echipei Kudika încă de când se afla pe băncile facultății. Acum, după doi ani și jumătate, este absolventă a...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.