Setari Cookie-uri

Verdele - culoarea naturii, un fashion hit al sezonului Toamnă/Iarnă 2021-2022 pe care îl regăsiți și în colecțiile outlet

Dacă vă plac culorile, vă veți bucura să aflați că verdele, culoarea naturii, este fashion hitul sezonului Toamnă/Iarnă 2021-2022, iar designerii consideră verdele un substitut excelent pentru negru.

Culoarea verde a fost întotdeauna la modă, dar ideea sustenabilității, promovată și de retailerul online Remixshop.com, este din ce în ce mai populară, ceea ce a intensificat mult mai mult impactul culorii în ultimii ani. Câteo nuanță verde apare în istoria culorilor din fiecare epocă. Marele său avantaj este că verdele este o culoare secundară, compusă din albastru și galben și are o gamă largă de posibilități bazate pe nuanțele sale reci sau calde. De exemplu: o nuanță rece, verdele mentă, a fost foarte populară în anii 50, în timp ce în anii 70 preferatul era verdele cald, gen avocado.

Un alt motiv posibil pentru valul de modă verde? După luni întregi de purtat culori neutre și tonuri palide, avem senzația că designerii și consumatorii au nevoie de mai multă ostentație. Verdele este, fără îndoială, îndrăzneț. Este o culoare care poate atrage imediat atenția, mai ales atunci când este o nuanță neon, saturată sau aprinsă.

Citește și:

Probabil că verdele este atractiv pentru toată lumea în acest moment, deoarece simbolizează reînnoirea, fertilitatea, abundența și chiar dragostea. Poate fi considerat a fi chiar culoarea vieții în sine.

Culorile, bineînțeles, influențează și mintea și emoțiile. Deoarece verdele este cea mai centrală culoare din spectru, el este asociat cu senzațiile de echilibru și armonie. Verdele este și culoarea la care ochii noștri se adaptează cel mai ușor. De aceea, verdele ne provoacă adesea un sentiment de relaxare. Este, de asemenea, asociat cu centrul energiei sau chakra inimii, care reprezintă dragostea și compasiunea pentru sine și pentru ceilalți. Unii cred, de asemenea, că verdele combină calitățile mentale ale albastrului și elementele fizice ale galbenului, transformând culoarea într-o sinergie a corpului și a minții.

Citește și:

Îmbrăcați-vă în nuanțele naturii!

Așadar, sezonul Toamnă/Iarnă 2021-2022 va fi un spectacol marcat de mult verde: de la verde smarald, verde vibrant, verde proaspăt, verde fraged, verde mentă, verde neon până la verde strălucitor, nuanțe pe care le regăsiți și în colecțiile outlet și secondhand de pe Remixshop.com.

Gama de articole și accesorii verzi de pe Remixshop.com este una variată, pentru toate gusturile și stilurile vestimentare: jachete și veste scurte și lungi, sport sau elegante, rochii strălucitoare, mate sau monocrome, pantaloni cu talie înaltă, salopete lungi, bluze și fuste cu imprimeuri spectaculoase și accesorii care definitivează un look, precum eșarfele, căciulile.

Care este cea mai reușită combinație „verde”?

Nu în ultimul rând, un sfat din fashion style, care să vă ajute la alegerea unei combinații cromatice: pentru ținutele de Toamnă-Iarnă concepute pentru viitor, verdele obține cele mai bune rezultate atunci când este combinat cu negru. Nu doar pe podiumuri, ci și „aici și acum” - acest stil gen Matrix în două tonuri este mai modern ca niciodată, singura diferență fiind că hainele de piele negre și lungi sunt înlocuite de piese casual, precum treninguri și hanorace. Descoperiți piesele vestimentare preferate de culoare verde pe Remixshop.com.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Noiembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.