Setari Cookie-uri

Reduceri de Black Friday de până la 70% pe website și discount extra de 10% în aplicație la peste 400 de branduri fashion

Black Friday 2021 este una dintre cele mai așteptate perioade din an în privința cumpărăturilor, iar ANSWEAR vine de săptămâna aceasta cu reduceri de până la 70% pe website și reducere extra de 10% în aplicație la peste 400 de branduri de top.

Reducerile masive se vor aplica la o selecție impresionantă de branduri cunoscute printre care Tommy Hilfiger, Dr. Martens, Calvin Klein, Pinko, Elisabeta Franchi, Levi's, UGG, Karl Lagerfeld, ANSWEAR și Medicine, dar și la cele mai noi branduri intrate în portofoliul ANSWEAR: Chiara Ferragni, Givenchy, Isabel Marant, Fendi, Burberry, DIOR, Trussardi, Victoria Beckham.

Evenimentul internațional Black Friday este un moment oportun să-ți completezi și înnoiești garderoba cu piese vestimentare în tendințe de la brandurile tale preferate pe care le găsești pe ANSWEAR.ro. De asemenea, în această perioadă poți cumpăra cadouri de pus sub brad sau în ghetuțe, cu ocazia Sărbătorilor de iarnă.

Cizme și botine. Ești în căutare de cizme lungi pe care să le porți cu o fustă sau o rochie? Sau poate botine pe care să le porți cu perechea preferată de jeans? Alege modelul potrivit și culoarea preferată din multitudinea de produse de pe ANSWEAR.ro.

Citește și:

Sneakers. Ești pasionată de sneakersi? Și noi ☺ Mai ales că îi poți integra în aproape orice outfit îți dorești: jeans și un hoodie, rochie sport sau elegantă, rochie scurtă sau lungă... variantele sunt infinite.

Geci și paltoane. Vin zilele friguroase de iarnă și ai nevoie de o haină mai groasă, confortabilă, dar și în tendințe, pe care să o poți purta în diferite momente ale zilei și în diferite contexte. O geacă cu puf scurtă sau maxi până la glezne, un palton cu lână midi sau lung în culori neutre sunt investiții pe termen lung. Găsește-ți modelul preferat pe ANSWEAR.ro

Work from home... sau de la o cabană la munte? Black Friday este un moment oportun să achiziționezi tricouri, hanorace, treninguri și papuci de casă, mai ales dacă lucrezi de acasă, de la o pensiune, cabană sau hotel. Poți opta pentru piese basic, sau unele cu imprimeuri îndrăznețe și mesaje amuzante de pe ANSWEAR.ro.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Noiembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.