Setari Cookie-uri

Învață cum să fii o mamă cool cu o garderobă pe măsură

În calitate de mămică, tinzi să te ocupi exclusiv de copii și uiți să ai grijă de tine. Totuși, nu este atât de dificil să fii o mamă cool, fără să-ți distragi atenția de la creșterea și educația prichindeilor.

Atunci când vine vorba de modă, nu trebuie să alegi hainele și accesoriile la întâmplare, ci să porți articole care îți vin impecabil și te scot în evidență. Descoperă cum să fii în pas cu moda și ce trebuie să conțină garderoba unei mămici moderne, din articolul nostru!

Poartă articole feminine

Deși hainele comode îți vin în ajutor atunci când petreci timpul cu copiii, încearcă să înlocuiești articole precum treningul sau tricoul cu obiecte vestimentare feminine. Rochia este cea mai populară piesă din garderoba feminină și avantajează pe oricine, indiferent de siluetă.

Astfel, indiferent dacă mergi în parc, la cumpărături, la birou sau la un suc, poartă o rochie cool, care să-ți pună în valoare corpul. Fii o mămică relaxată în timpul verii, purtând o rochie cămașă din in, iar în sezonul rece, îndreaptă-ți atenția către modelele tricotate, care țin de cald.

Citește și:

Chiar dacă ești mamă, acest lucru nu înseamnă că trebuie să porți rochii largi, fără formă. Poartă modele în mărimea potrivită, ajustate pe corp și accesorizează-le cu cele mai potrivite perechi de pantofi, în funcție de sezon. La fel de potrivite sunt și fustele creion, care arată excelent în combinație cu tricouri, maiouri, cămăși sau pulovere.

Creează ținute jucăușe identice cu ale copilului

O mămică modernă merită să aibă în dressing și seturi identice sau similare cu cele ale copilului. În acest fel, atunci când ajungi la o petrecere sau te plimbi pe stradă cu cei mici, vei atrage doar priviri admirative.

De pildă, găsești treninguri mamă-fiică de la Haine de vis, pe care să le porți în parc sau la plimbare. Treningurile identice mamă-fiică sunt disponibile în numeroase nuanțe vesele de verde, roșu sau albastru, pe care să le alegi și în funcție de preferințele micuților tăi. Asortează treningurile identice cu pantofi sport similari, alege accesorii moderne și vei crea alături de cei mici ținute unice, care atrag atenția.

Citește și:

Dacă ești mamă de fată, nu uita nici de seturile identice compuse din rochii moderne, perfecte pentru evenimente. La evenimente speciale poți opta pentru seturi de rochii mamă-fiică elegante, în timp ce rochiile casual sunt perfecte pentru ținutele casual, de zi cu zi. Și în acest caz, merită să ții cont de preferințele fetiței în materie de culori. Cea mică va aprecia o rochie roz sau oranj, în detrimentul unui model simplu, alb.

Investește în accesorii de calitate

Pentru a pune în evidență orice ținută de mămică, merită să acorzi atenție și accesoriilor. Cu ajutorul modelelor potrivite, vei scoate orice ținută din banal, chiar și atunci când te grăbești să ieși din casă.

Gențile sunt accesorii pe care merită să le ai, indiferent de ținută. Pe lângă modelele de dimensiuni mari, în care să ții obiectele tale și ale copilului, nu ezita să porți și genți mici, din piele, în nuanțe vesele. Acestea îți vin în ajutor atunci când nu ai multe de cărat și te lasă cu mâinile libere, pentru mai multă comoditate. Ia în calcul și rucsacul din piele, suficient de încăpător.

Citește și:

Un alt accesoriu de calitate pentru o mămică cool este ceasul. Găsești numeroase modele de ceasuri, de la cele elegante, până la ceasurile sport, inteligente.

Poartă bijuterii de efect

Mămicile merită cele mai frumoase bijuterii, care să complimenteze o ținută. Adaugă în colecția de bijuterii modele simple, alese cu gust, pentru a oferi eleganță oricărui outfit.

Poți alege atât modele simple, cât și bijuterii opulente, care să iasă în evidență. Acestea sunt recomandate mai ales dacă porți un outfit simplu, precum rochia neagră sau o ținută din denim. Optează pentru coliere, brățări, inele sau cercei, pe care să le asortezi corect, în funcție de ținuta purtată.

Fii o mămică modernă și poartă ținutele care te avantajează! Nu uita nici de seturile pentru mamă și copil, care nu trec neobservate.

Citește și:

Sursa foto: https://www.hainedevis.ro/

Vizionare placuta


Kudika
19 Decembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.