Setari Cookie-uri

5 piese care rămân la modă și în 2022

Creatorii de modă vin în fiecare an să dicteze noi tendințe, iar cele mai mari fashioniste sunt cu ochii pe aceștia pentru a ști ce piese să includă în garderobă în perioada imediat următoare.

Fie că vorbim despre mass market sau brand-uri mai cunoscute precum Kendal & Kylie, Tommy Hilfiger sau Guess, toate au acele piese pe care putem deja să le numim evergreen și care se încadrează în bugetele fiecăreia dintre noi.

Haine care nu ies din tendință

Pe acestea le mai putem numi și haine de confort, pentru că simți acea bunăstare pe care ți-o dau de fiecare dată când le îmbraci. Iar partea cea mai frumoasă este că îți vor aminti de locurile în care le-ai plimbat și te vei gândi cu nostalgie la clipele frumoase petrecute acolo.

1. Geaca oversize de iarnă

Știm prea bine că regula de bază a fiecărei ierni mai înseamnă și straturi: maieu, maletă, pulover, geacă, fular și căciulă. Iar puloverele au o grosime diferită fiecare. Pentru a nu arăta ciudat, îți recomandăm să alegi o geacă oversize sub care să încapă toate acestea și să ai loc și să respiri.

Citește și:

Ea la rândul ei poate să fie una groasă, să te asiguri că nu te ia prin surprindere un vânt mai puternic sau ninsoarea neașteptată.

2. Cardiganul

Cardiganul este acea piesă din garderobă care se potrivește de minune în orice anotimp, pentru că este cosy și poate fi purtat atât iarna la birou, cât și vara la o cabană la munte.

Este o piesă vestimentară care va dăinui peste ani și care te va cuceri de la prima purtare.

3. Sacoul

Sacoul este acea piesă vestimentară versatilă care se potrivește atât la ținutele black tie, cât și la cele office sau smart-casual. Totul ține de restul outfitului la care îl asortezi și de accesoriile cu care alegi să îl porți.

Atunci când nu ești sigură cu ce să te îmbraci cu o anumită ocazie - dacă dress code-ul nu este trecut pe invitație - poți alege să îmbraci un sacou și o pereche de botine cu toc și cu siguranță te vei încadra într-un tipar bun.

Citește și:

4. Rochia neagră

Rochia neagră este în topul preferințelor femeilor de peste tot de ani bun de zile încoace deoarece este la fel de versatilă ca și sacoul și poate fi accesorizată cu orice în materie de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii datorită simplității sale.

Credem că nu există femeie în lume care să nu aibă cel puțin una în garderobă și pe care să o poarte sau la ocazii speciale sau atunci când vrea să se simtă versatilă.

5. Jeanșii

Am lăsat la urmă piesa de rezistență care cu siguranță nu lipsește din nici un șifonier încă de la o vârstă fragedă: jeanșii.

În diverse culori în funcție de starea de spirit sau de restul ținute, aceștia sunt purtați atât de femei, cât și de bărbați pe toate continentele. Sunt acea piesă din garderobă pe care o porți cel puțin o dată pe săptămână, dacă nu chiar mai des.

Citește și:

Multe cuvinte despre ei nu putem spune, pentru că știi deja la ce ne referim și probabil că porți o pereche chiar și acum, citind acest articol.

Există aceste piese din garderobă care nu vor ieși din trend prea curând și din care este neapărat să ai cel puțin o bucată. Suntem sigure că vor ajunge ușor în topul preferințelor tale!

Foto: Unsplash

Vizionare placuta


Kudika
4 Ianuarie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.