Setari Cookie-uri

4 idei de ținute frumoase mamă-fiică pentru ocazii speciale

Dacă ai o fetiță, cu siguranță îți place să o aranjezi în fiecare zi. Fie că preferi să o coafezi sau să-i alegi hăinuțele pentru fiecare zi, aceste gesturi formează o legătură unică între tine și cea mică.

Pentru a te apropia și mai mult de fetița ta, poți avea o garderobă similară cu a ei, care să conțină piese versatile și moderne. Vrei să știi cum poți crea ținutele impecabile pentru mamă și fiică, potrivite pentru ocazii speciale?

Descoperă cele mai potrivite tipuri de ținute, din rândurile de mai jos.

Rochii cu volane

Dacă ai fost invitată la o petrecere și vrei să te îmbraci la fel ca prințesa ta, poți opta pentru rochii mamă fiică de ocazie. Rochiile sunt articole vestimentare care denotă feminitate și eleganță și pot fi purtate indiferent de vârstă. În acest fel, poți să-ți arăți dragostea și afecțiunea pentru cea mică și să fiți în centrul atenției la orice eveniment.

Pentru zilele călduroase, poți alege rochie scurtă sau lungă, cu volane. Îmbrac-o în același model și pe cea mică, ținând cont de preferințele ei în ceea ce privește culoarea. Există numeroase modele de rochii cu volane, cele mai populare fiind în nuanțe de roz, albastru, roșu sau galben. Rochia este alegerea ideală pentru o petrecere în familie sau un eveniment drag, la care vei străluci dacă îți coordonezi ținuta cu cea a fetiței. În ceea ce privește încălțămintea, optează pentru sandale cu talpă joasă sau balerini.

Citește și:

Gândește-te la bucuria micuței atunci când va purta o rochie la fel ca a ta! Bucură-te alături de fetița ta și dansați împreună, pentru clipe minunate.

Rochie de catifea

Rochiile din dantelă sau tulle reprezintă opțiunea perfectă pentru un eveniment care are loc în anotimpul cald. În zilele cu temperaturi scăzute, ai nevoie de rochii confecționate din material mai gros, precum catifeaua. Pentru tine și fetița ta, alege rochii din catifea cu căptușeală și mâneci lungi, potrivite pentru orice vârstă.

Nu știi ce să porți în picioare? Alege ghetuțele comode și elegante, potrivite pentru fetiță și mămică.

Fustă din dantelă și bluză

Deși rochiile sunt cele mai populare pentru evenimente, nu trebuie să uiți nici de fustă! Poți să combini o fustă midi din dantelă și voal, oferindu-i celei mici un model identic sau similar. În partea superioară a corpului, poartă o cămașă elegantă sau o bluză cu mânecă lungă. Dacă vrei să ieși în evidență, trebuie să știi că fusta poate fi combinată și cu o bluză de tip ie, pentru un look fără cusur.

Citește și:

Asortează această ținută elegantă pentru tine și fetița ta cu o pereche de sandale comode. Astfel, niciuna dintre voi nu va avea dureri de picioare atunci când dansează la o petrecere.

Salopete vaporoase

Un alt articol potrivit pentru mamă și fiică este salopeta de vară, care poate fi realizată din in sau bumbac. Și în acest caz, merită să ții cont de preferințele micuței. Dacă îi place o salopetă în nuanțe vesele de oranj sau roșu, nu ezita să o porți și tu, pentru a crea o ținută care atrage doar complimente.

Ocupă-te și de coafura fetiței, pentru a asorta salopeta cu accesorii de păr demne de o prințesă. Ai la dispoziție agrafe, bentițe sau clame colorate și elegante pentru cea mică, pe care le va adora.

Orice eveniment special impune purtarea unor ținute pe măsură. Asortează-te cu cea mică, indiferent dacă vrei să porți rochie sau fustă și obține ținute impecabile, care vă scot din anonimat.

Citește și:

Sursa foto: https://www.hainedevis.ro/

Vizionare placuta


Kudika
16 Ianuarie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.