Setari Cookie-uri

Confort și stil - ce papuci să alegi pentru casă?

Atunci când te întorci acasă după o zi plină de activități, abia aștepți să te schimbi în ceva comod și să îți petreci seara în confortul căminului tău. Bineînțeles că trebuie să alegi o vestimentație călduroasă și lejeră.

Și nu poți să uiți de picioarele tale, care după o zi în ghete sau pantofi sport, au nevoie de răsfăț. Poți să alegi dintr-o gamă variată de modele și culori, materiale și stiluri.

Cum să alegi papucii de casă potriviți?

Există foarte multe modele de papuci de casă, de la cei simpli în care efectiv bagi piciorul, până la cei tip gheată. Cu tot felul de accesorii pe ei, diferite imitații de animăluțe, sclipici sau fundițe, papucii de casă sunt disponibili într-o varietate tot mai interesantă și veselă. Materialele folosite sunt de la fibre naturale, cum ar fii lână, blaniță sau bumbac, până la materiale gen poliester, fetru, finet. Poți să alegi papuci de casă pentru femei, bărbați și copii. Te poți inspira să cumperi papuci de casă și pentru oaspeți. Este foarte important să oferi invitaților tăi papuci de casă călduroși. Oricare variantă vei alege, pe primul loc în topul criteriilor este confortul. Alege mărimea potrivită pentru tine și modelul care îți este pe plac, și în mod sigur vei avea seri plăcute la tine acasă. Asigură-te că atunci când îți cumperi papuci îți iei mărimea potrivită, pentru că dacă sunt prea mici riști să te incomodeze la călcâi, iar daca sunt largi nu îți țin piciorul într-o poziție sigură. De asemenea, talpa lor trebuie să fie aderentă pentru a fi sigur că nu aluneci pe gresie sau parchet. Un model relativ recent în această gamă de încălțăminte îl reprezintă papucii de casă tip mop. Cu o talpă din microfibră, prevăzută cu multe sfori de o lungime de aproximativ 2-3 cm și tratată în așa fel încât să rețină praful și murdăria, acest tip de papuci de casă sunt utili și de ajutor, pentru că în timp ce mergi prin casă, faci și curățenie.

Citește și:

Papucii de casă – ce alegi între confort și design?

Atunci când îți cumperi papucii de casă în mod sigur te gândești prima dată la cât de confortabili trebuie să fie si cum să faci să alegi ce este mai călduros și mai comod. Asta nu însemnă că trebuie să alegi între design și confort. Papucii de casă pot fi și frumoși, pe lângă confortabili. Se găsesc foarte multe modele de papuci de casă, de la cei din pâslă, cei închiși tip gheată care îți țin de cald până la gleznă, și chiar de cauciuc cu interior pufos. Gama de papuci Crocs pe answear.ro oferă papuci de casă confortabili și călduroși. Pe lângă papucii de casă, tot de la acest brand găsești papuci de stradă impermeabili. Aceștia se remarcă în top la nivel mondial în ceea ce privește încălțămintea comodă pentru picioarele tale, deoarece sunt produși dintr-un material flexibil , brevetat de brand-ul Crocs care se numește Croslite , și care este excelent în contactul cu apa deoarece se usucă foarte ușor.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Ianuarie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.