Setari Cookie-uri

Ora exactă – cum să îți alegi ceasul potrivit?

Printre accesoriile preferate, atât de către bărbați cât și de către femei, sunt ceasurile. Acestea îți vor pune în evidență ținuta și pe lângă asta sunt și utile.

Care sunt ceasurile de calitate?

Atunci când îți achiziționezi un ceas vrei să te asiguri că este unul de calitate. Pentru că dacă nu este unul calitativ, acesta nu doar că va arăta ieftin, dar nici nu va funcționa bine. Cele mai bune ceasuri sunt considerate cele automatice. Acestea sunt autonome și le poți folosi pe perioade lungi de timp. Dar și cele electronice sunt de calitate și de lungă durată , dacă alegi un ceas potrivit. Piața este foarte ofertantă, poți alege un Swiss ceas elegant care te va pune în valoare, orice fel de ținută ai alege. Trebuie să te asiguri atunci când îți achiziționezi un ceas că este potrivit pentru mâna ta, adică nu va părea exagerat de mare, sau nu va sta larg pe mână.

Sursa de imagine: Claudia K / Shutterstock.com

Ce fel de curele se poartă?

Bineînțeles că vei găsi ceasuri în diferite variante, cu diferite tipuri de curele. Ceasurile care au curea de piele sunt niște ceasuri elegante. Acestea se potrivesc la ținute office sau ținute pentru evenimente speciale. Asta nu înseamnă că nu poți purta un astfel de ceas la o ținută casual. Ceasurile cu curea metalică sunt mai puțin pretențioase, acestea se pretează cel mai bine la o ținută casual, și sunt foarte moderne. Ceasurile care au curea din silicon sunt potrivite pentru ținutele sport și pe lângă fiabilitate, acestea sunt ușoare. Alege din gama oferită de către magazinele online un ceas Fossil modern, care în mod sigur te va scoate din anonimat și vei fi admirat de către toată lumea.

Citește și:

Sursa de imagine: Claudia K / Shutterstock.com

Cum să obții o ținută casual, comodă dar stilată?

Ținutele casual sunt în topul alegerilor pentru viața de zi cu zi. Acestea sunt stilate, chic, dar suficient de comode încât să te poți bucura de confort pe durata întregii zile. O ținută casual completă conține și accesorii, acestea pot fi genți, bijuterii, ceasuri sau ochelari de soare. O astfel de ținută este potrivită pentru o seară în oraș, o ieșire la un film cu cineva, când vrei să iei masa cu un prieten, sau chiar la birou dacă nu ai o ținută impusă de către locul de muncă. Asigură-te că ținuta ta, deși una simplă, va ieși în evidență prin accesoriile folosite, și va da impresia de ceva scump.

Vizionare placuta


Kudika
28 Februarie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.