Setari Cookie-uri

Stilul clasic e potrivit pentru întreaga familie cu noua colecție Lasocki

Primăvara a sosit în magazinele CCC. Brandul Lasocki întâmpină noul sezon cu cele mai recente piese.

Toate generațiile, modele de vârste diferite s-au întâlnit la ședința foto a duo-ului Frankiewicz & Rożniata. Într-o atmosferă veselă, de familie, ei prezintă noua ediție a colecției Lasocki primăvară-vară 2022.

Există încălțăminte clasică pentru ea - mocasini lăcuiți inspirați de eleganța italiană și pantofi Oxford în stil englezesc. În colecție sunt incluși, de asemenea, și pantofi promovați de vedete – șlapi cu platformă și cizme albe pe talpă trapper – un adevărat must-have al lunilor următoare.

În ceea ce privește gențile, modelele universale sunt combinate cu cele noi: genți de tip Shoppers XL cu formă geometrică, genți din piele întoarsă moale și genți de mână colorate, embosate cu un model din piele exotică. Primăvara este plină de verde proaspăt, atât pe noii saboți, cât și pe talpa acestora

Citește și:

Colecția pentru bărbați include pantofi sport monocromi și pantofi în stil englezesc într-o nuanță de caramel care se potrivește perfect cu costumul bleumarin. În ceea ce privește categoria genților - un bărbat la modă poate alege un rucsac, borsete pentru a fi purtate confortabil pe umăr și genți sport pentru antrenament sau o escapadă de weekend.

Există și modele confortabile pentru copii. Copiii vor adora sandalele din piele în culori deschise și pantofii sport cu velcro. Mocasinii vor fi perfecti pentru băiețeii eleganti. Lasocki oferă și primii pantofi pentru copii mici - în nuanțe vesele și cu o închidere confortabilă cu Velcro. Perfect pentru a încuraja copiii să-și descopere propriul stil încă de la o vârstă fragedă.

Citește și:

Foto: Frankiewicz & Rożniata
Film: Dominik Panasiuk
Modele: Serge Rigvava, Charlotte Cordes, Hildegardis Gemma, Maria Janse, Ludovico Vaccelli, Liva Borre, Maria Da Rocha Cordeiro, Ella Sophie Wetherall, Leo Esteban Hogg, Adam, Nel Styling: Agnieszka Ścibior

MUA: Wilson

Păr: Bielecki

Scenografie: Justyna Bugajczyk / Ukwiał

Director Marketing: Katarzyna Krawczyk / CCC

Art Director: Maria Mastalerz / CCC

Producție: Bartosz Majkowski / CCC

Casă producție: Ola Pudło, Sandra Orłowska / PAPAYA FILMS

Colecția Lasocki este disponibilă în magazinele CCC, pe ccc.eu și în aplicație.

Vizionare placuta


Kudika
13 Aprilie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.