Setari Cookie-uri

Forme pure și armonioase, materiale prețioase în noua colecție Gino Rossi primăvară – vară 2022

Clutch-uri cu design tip nod, genți din răchită, mocasini cu cusături delicate - subtilitatea prețioasă este tema principală a lookbook-ului colecției Gino Rossi pentru noul sezon SS’22.

Culori pământii, texturi intrigante, detalii subtile – scenografia sesiunii de prezentare a colecției Gino Rossi pentru sezonul primăvară-vară 2022 a fost compusă din accesoriile minimaliste ale brandului, atât pentru bărbați cât și pentru femei.

În garderoba minimalistei moderne, se găsesc șlapi pe o talpă ortopedică, mocasini cu o talpă plată sau cu o bază mai grea, în nuanțe de alb murdar, caramel sau negru clasic. Stilul modern athleisure este reprezentat de pantofi sport monocromi, care se vor potrivi cu ușurință într-un cod vestimentar pentru birou. Moda casual se combină cu moda de seară. De asemenea, poți purta șlapi pe un toc sculptural la serviciu și la cină.

Colecția de primăvară este, de asemenea, bogată în genți de mână - clutch-urile și gențile shopper sunt realizate din noduri super la modă. Această textură funcționează astăzi de-a lungul sezoanelor, precum coșurile de răchită pe care nu le folosim numai în vacanță. Mai ales dacă, la fel ca în colecția Gino Rossi, li se dă forma unei genți geometrice acoperite cu piele. Gențile de tote mai rigide și rucsacuri moi sunt un tribut adus stilului de viață urban plin de surprize. Gențile hobo de la sfârșitul anilor 90. sunt încă în tendințe și ele.

Citește și:

Colecția Gino Rossi are în vedere și o linie masculină. Pantofii și gențile îndeplinesc cerințele vestimentației formale și, în același timp, se disting printr-o eleganță modernă, perfecte pentru întâlnirile de după orele de lucru sau evadările de weekend. Un bărbat la modă care prețuiește calitatea își poate cumpăra pantofi sport în stil retro, pantofi lăcuți sau pantofi derby cu cusături. Lucrurile necesare pot fi depozitate într-un rucsac dreptunghiular, o servietă modernă sau o geantă de bowling.

Fotografii: Staszek Boniecki

Styling: Agnieszka Ścibior

MUA: Wilson

Hairstylist: Michał Bielecki

Scenografie: Anna Szczęsna

Producție: Warsaw Creatives

Colecția este disponibilă în magazine, pe ccc.eu și în aplicația CCC.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Aprilie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.