Setari Cookie-uri

501: Numarul care a schimbat totul

Anul viitor, Levi’s® va celebra 150 de ani de la aparitia iconic-ului 501®, unul dintre cele mai emblematice articole ce exprima o istorie unica.

In timp ce inchiderea cu nasturi, fit-ul straight al piciorului sau tab-ul rosu aflat in zona buzunarului drept din spate reprezinta elemente de baza ale acestui model, 501® evolueaza continuu pe baza curentelor culturale si stilistice actuale. In aceasta primavara, pentru a reveni la confortul pe care multi il cauta in stilul anilor 90, blugii Levi’s® 501® ‘90s pentru femei si pantalonii scurti Levi’s® 501® ‘90s sunt alegerea ideala pentru a fi in tendinte. Cu un fit mai relaxat pentru talie si picior, aceste perechi surprind perfect atmosfera de la sfarsitul anilor 90, cu o croiala lejera ce ofera exact doza de atitudine necesara pentru un stil perfect.

Pentru a sarbatori cei 149 de ani ai acestei perechi de denim iconice, Levi’s® a incheiat un parteneriat cu 5 vizionari ale caror povesti intruchipeaza cu adevarat spiritul 501®, si care printr-o noua campanie, vor aduce un omagiu jeansilor care au inceput totul. Prezenti in campanie – si afisand stilul versatil si longeviv al perechilor de jeansi emblematice 501® Original, blugii si pantalonii scurti 501® 90s si vintage 501® de la Levi’s® Secondhand, sunt actrita Barbie Ferreira din Euphoria, regizorul filmului Nope - Jordaan Peele; designer-ul, artistul, modelul si membrul fondator al grupului legendar A$AP Mob, A$AP Nast; modelul, femeia de afaceri si gazda Youtube, Hailey Bieber urmata de Peggy Gou - DJ de origine coreeana, stabilita in Berlin, dar si artista, producer si icon cultural si, nu in ultimul rand, atletul de origine britanica, filantropistul si activistul pentru copii, Marcus Rashford.

Citește și:

Pe parcursul campaniei, vor fi sarbatorite aceste 5 talente incredibile pline de autenticitate, care aduc in mod continuu o perspectiva unica in tot ceea ce fac. Sunt abordate conversatii intime care mentioneaza anumite momente ce, precum a facut 501® Original pentru Levi’s®, le-au schimbat traiectoria pentru totdeauna si in acelasi timp, vor fi afisate si o serie de imagini captivante care ilustreaza istoriile personale ale fiecaruia, aratand de ce schimbarea este atat de esentiala pentru puterea creativa si adevaratul sine.

Pentru Levi’s®, acel moment de schimbare al brand-ului a venit in luna mai 1873, cand Levi Strauss & Co. au primit oficial un brevet pentru patentarea niturilor de cupru de pe salopetele lor din denim. Desi acest lucru nu avea sa-si dobandeasca faimosul numar de lot pentru inca cativa ani, acesta a fost momentul aparitiei oficiale a design-ului pentru modelul de jeansi Levi’s® 501®. Ceea ce a inceput drept o piesa vestimentara cu o durabilitate remarcabila, pana la mijlocul secolului al XX-lea avea sa devina una dintre cele mai emblematice piese vestimentare realizate vreodata.

Citește și:

Un simbol al rebeliunii tineresti, un element de baza al stilului casual, o panza pentru auto-exprimarea creativitatii - 501® Original poate reprezenta orice lucru pentru orice persoana. Dar mai ales, a schimbat pentru totdeauna modul de gandire asupra hainelor. Ne-a ajutat sa intelegem ca un singur articol poate fi elementul definitoriu pentru stilul personal. In ultimii 150 de ani, oamenii au gasit nenumarate posibilitati sa se exprime prin Levi’s® 501®. O adevarata dovada a atemporitatii, 501® transcende tendintele si demonstreaza ca maiestria autentica nu se demodeaza niciodata.

Vizionare placuta


Kudika
9 Mai 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.