Setari Cookie-uri

Retro sneakers - ghid de buna purtare

Unul dintre trendurile pe care le putem observa astazi este o nostalgie indreptata catre stilul anilor 70’, 80’ si 90’.

Sunt aici pentru a ramane in tendinte: cea mai noua campanie epantofi.ro, dedicata sneakersilor tip retro ne face sa visam la filmele americane din adolescenta. In acest sezon, îi centrul atentiei se afla pantofii sport de la brand-uri iconice precum New Balance, Guess, Saucony si Diadora.

Unul dintre trendurile pe care le putem observa astazi este o nostalgie indreptata catre stilul anilor 70’, 80’ si 90’. Dorul pentru moda secolului XX se resimte si este vizibil de asemenea si in cazul pantofilor tip retro, sneakersii de acest tip fiind una dintre cele mai cautate modele de pantofi sport in timpurile actuale.

Modelele disponible pe epantofi.ro sunt dovada clara a faptului ca stilul retro este un clasic pe care nici timpul nu il poate depasi.

Tennis shoes - albi, impecabili si agili sunt aliatul perfect pentru aproape orice tip de tinuta. Poarta-i cu jeans, costume din doua piese si mai ales rochii vaporoase.

Citește și:

Flouo mania - acesti sneakers pentru strada pun in evidenta tinutele neutre si reprezinta pata de culoare de care ai nevoie in acest sezon. Alege culori precum galbenul, verdele si violetul. Diadora si Saucony au o oferta generoasa de modele colorate.

Basketi – este momentul sa-i readuci in garderoba ta alaturi de pantaloni tip salvari, shorts si mai ales costume de inspiratie masculina.

„Design-ul potrivit e mereu cel care evoca emotie, indiferent de cat timp este facut.”– marturiseste Emilia Kargol, Marketing Campaign Manager Epantofi Polonia.

Descoperă noile colectii de incaltaminte de la cele mai relevante branduri la un click distanta, pe epantofi.ro

Vizionare placuta


Kudika
20 Mai 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.