Setari Cookie-uri

Top 5 trenduri în fashion pentru vara 2022

Descoperă ce se poartă în această vară!

Trendurile acestei veri ne oferă prilejul să experimentăm din punct de vedere stilistic. În ceea ce privește culorile, acestea sunt îndrăznețe, pasionale, electrice și pot fi alăturate în combinații surprinzătoare. O parte din trendurile următoarelor luni sunt inspirate din moda eclectică de la începutul anilor 2000. Prin urmare, talia joasă și topurile suprapuse au parte de o revenire jucăușă. Un alt reper temporal pentru vara lui 2022 este stilul anilor 60. Fustele drepte, mini, sunt din ce în ce mai prezente, iar printurile par (din nou) inspirate de arta lui Piet Mondrian, unde formele geometrice precise intâlnesc nuanțele tari ca roșu, roz, albastru aprins, galben solar și portocaliu. Iată care sunt și celelalte trenduri ale acestei veri.

  1. Transparențele jucăușe

    Citește și:

Rochiile și topurile transparente se află și în acest an în vizorul stiliștilor. Dacă în alte perioade, prima alegere în ceea ce privește materialele era mai degrabă una prețioasă, în care accentul era pus pe dantelă și voaluri sau organza din mătase, în 2022 acestea sunt înlocuite de materiale mai accesibile, produse industrial, mai rezistente și care pot fi reciclate, așa cum sunt nylonul sau poliesterul.

  1. Ochelari de soare ca fashion statement

Printre cele mai populare accesorii de vară se numără, în mod cert, ochelarii de soare. În acest sezon, direcțiile stilistice indică lentile mai mici decât în anii anteriori. În vara lui 2022, ochelarii de soare de la Fashion Days sunt scoși în evidență de ramele speciale. Colorate sau decorate cu metale și elemente florale din diferite texturi, ochelarii de soare din acest an se transformă într-un adevărat fashion statement.

Citește și:

  1. Costume office de inspirație masculină

Dacă pentru ținutele casual sau cele de cocktail se recomandă, așa cum ziceam anterior, culorile puternice, hainele office se îndreaptă în mod surprinzător în direcția opusă. Acestea sunt deschise la culoare, plecând de la pasteluri discrete, mergând până la alb sau ivoire. Croiala se schimbă și ea în acest sezon, îndreptându-se curajos către linii masculine, cu pantaloni drepți. În ceea ce privește sacourile, reverele tip shawl des întâlnite în ținutele feminine sunt înlocuite mai degrabă cu cele tip peak, supradimensionate și în linii arhitecturale bine definite.

  1. Încălțăminte de damă cu inserții de culoare

Încălțămintea de damă trece prin câteva transformări notabile în acest an. Cu siguranță e ușor de observat că în ultimii ani, pantofii casual sau sport au căpătat din ce în ce mai mult volum, devenind un punct central în ținute. În vara lui 2022, incaltamintea de damă de la Fashion Days își recapată liniile mai feminine și scade ca volum. Tălpile foarte groase și adidașii masivi sunt înlocuiți de pantofi cu forme mai delicate, mai ușori, mai colorați care să vină în completarea ținutei alese, și nu pentru a o eclipsa.

Citește și:

  1. Accente metalizate

În cele din urmă, în vara lui 2022 își fac din nou simțite prezența accentele metalizate. Ce este cu adevărat interesant în acest sens este că marile case de modă aleg materiale foarte fluide, indiferent că vorbim despre ținute de zi sau ținute de seară, astfel încât purtătoarea unor astfel de haine pare învăluită într-un metal prețios lichid.

Vizionare placuta


Kudika
16 Iunie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.