Setari Cookie-uri

Tendintele de festival conform MODIVO

Care sunt tendintele in materie de moda ale festivalurilor din acest an? Descopera ghidul de tendinte MODIVO.

Vara care vine promite nu numai relaxare si odihna, ci si distractie pe cinste la festivalurile de muzica. Acestea au patruns deja in cultura de masa ca locuri de vizitat in planurile noastre de vacanta. Festivalurile ne imbie la distractie fantastic, la cele mai bune concerte si la amintiri frumoase. Festivalurile de muzica sunt momentul perfect in care te poti distra cu imaginea ta, poti incerca combinatii neobisnuite si poti asorta stiluri. Care sunt tendintele in materie de moda ale festivalurilor din acest an? Descopera ghidul de tendinte MODIVO. Cauta-le in oferta Levi's, Desigual, Chiara Ferragni, Togoshi, Martens, Pinko, Vans si multe alte marci de pe modivo.ro.

Se poarta articolele stralucitoare!

Rochiile stralucitoare din paiete sunt o alegere sigura atunci cand vine vorba de un look cu efect wow. Rochiile cu sclipici nu numai ca se incadreaza in dorinta de a iesi in evidenta, dar fac referire si la tendintele actuale inspirate de anii '70 nonsalanti. Alegerea perfecta pare a fi propunerea brandului N°21 - o rochie din paiete de un verde intens, cu un decolteu in V mare. Un top pe gat cu print holografic de la MSGM va fi, de asemenea, greu de ratat. Finalizeaza-ti look-ul disco cu un machiaj indraznet "Euphoria" sau cu un look mai discret in stilul saute pentru un aspect mai glam.

Citește și:

Sezonul Hippie

Ne-am intors de mult timp la moda anilor '70 si se pare ca nu o vom uita prea curand. In acest deceniu nebunesc, plin de pantaloni trapezi si franjuri, noi apreciem cel mai mult moda, mai ales cea de inspiratie hippie. Acesta este locul in care coronitele florale si cizmele de cauciuc Hunter, candva preferati de Kate Moss insasi, si-au pus amprenta asupra codului vestimentar al festivalului! Pe MODIVO vei gasi blugi ultra largi de la Lee si botine de cowboy negre si bej asortate de la Bronx. Motivele florale si articolele vestimentare transparente sunt, de asemenea, importante pentru tendinta hippie. Diverse modele de poncho-uri vaporoase ultramoderne si pantaloni din tesatura cu textura florala sunt disponibile in oferta Desigual de pe MODIVO.

Total look din denim

Total look-ul din denim continua sa inspire pasionatii de moda si, atunci cand este compus cu pricepere, poate oferi efectul de uimire dorit. Obsesia pentru total look-urile din denim a inceput odata cu creatiile devenite cult ale lui Britney Spears si Justin Timberlake. Cand amandoi au venit la petrecere imbracati din cap pana in picioare in denim, lumea modei a fost in delir. Total look-ul din denim este, de asemenea, perfect pentru un festival de muzică. Rochia boho din denim este o propunere de la la Levi's®, iar geaca neconventionala + fusta mini cu efect tie dye este alegerea noastra de la Desigual.

Citește și:

Y2K

Tendinte care nu aveau sa se mai intoarca niciodata. Epoca anilor 2000 a revenit la moda intr-un mod deosebit. Productii precum "Mean Girls", stilul vestimentar al Spice Girls si icoane ale deceniului precum Christina Aguilera sunt din nou in voga. Designerii promoveaza tendintele Y2K, iar festivalurile prezinta deja primele dovezi ale revenirii acestei ere in moda. Tendintele care sunt cele mai populare la festivaluri pot fi gasite si pe MODIVO. Printre acestea se numara sutienul sport de la GUESS, fusta mini din piele artificiala de la Pinko, pantalonii biker versatili de la Vero Moda sau rochia mini super slim de la Togoshi.

Tendinte pentru barbati

Exista o concurenta mare in moda festivaliers in randul barbatilor, care devin din ce in ce mai indrazneti in ceea ce priveste stilul lor. O tendinta de durata in randul publicului masculin de la concerte este cea de oversize, pe care barbatii prefera sa o prezinte in tricouri si bluze de trening. Un bucket hat este, de asemenea, un element esential pentru festivaluri - versiunea verde deschis este oferita de Tommy Hilfiger si este disponibila pe MODIVO. Cand vine vorba de pantofi, bocancii negri de la Dr.Martens sunt un must-have, pe langa imortalii sneakersi.

Citește și:

Mai multe tendinte in materie de festivaluri pot fi gasite pe modivo.ro.

Vizionare placuta


Kudika
15 Iunie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.