Setari Cookie-uri

Trenduri în moda de toamnă - 4 moduri pentru accesorizarea sacoului

Indiferent de sezon, sacoul rămâne o piesă prezentă în colecțiile marilor designeri de modă. Dacă vrei să-l integrezi în diferite combinații stilistice, iată câteva idei. ===▷▷▷

În fiecare sezon, lansările marilor case de modă setează trendurile în materie de articole vestimentare pentru următoarea perioadă. Printre culori vibrante, rochii maxi cu imprimeuri florale, geci din piele și blugi evazați, sacoul rămâne o piesă atemporală, care-și găsește locul în orice combinație.

În această toamnă, îndrăznește să depășești limitele unui look serios și formal, asociat cu ținutele destinate mediului de business. Croiul simplu al costumului clasic are parte de interpretări stilistice curajoase, tonul fiind dat de nuanțe intense de roz, fucsia, verde, lila, mov, albastru marin, burgundy sau galben muștar.

Indiferent că este vorba despre un blazer în carouri, inspirat din moda anilor 1980, de o fustă mini, de pantaloni din stofă evazați sau de un costum feminin, adaptează trendurile actuale la stilul tău vestimentar. Iată patru recomandări pe care le poți încerca în următoarea perioadă:

Citește și:

Simplu și casual

Suprapunerea de materiale se numără printre cele mai folosite metode de a compune o ținută. Combinând articole specifice verii, cu cele de toamnă, se formează o juxtapunere interesantă.

Ei bine, pentru un aspect casual și fără efort, alege un maieu alb, simplu, pantaloni negri din piele și un sacou crem în dungi, cu umeri accentuați și închidere frontală, cu un singur nasture. În ceea ce privește accesoriile, alege o pereche de cizme lungi pentru dama din piele, cu bot rotund și talpă înaltă, un colier statement și ești gata de acțiune.

Fantezie de culori

La polul opus, în cazul în care adori culorile și dacă acestea îți dau o stare de bine, atunci când le porți, integrează-le în ținutele zilnice. Astfel, cu un costum în carouri din două piese, în nuanțe de albastru, roz, gri sau verde, fără îndoială vei ieși în evidență.

Citește și:

Pentru a păstra un echilibru cromatic, completează look-ul cu o cămașă bleu, o cravată albastru marin și o pereche de pantofi negri fără toc. Așază tot ce ai nevoie într-o geantă tip poștaș și pornește în următoarea aventură!

Inspirație sport

Mizează pe comoditate în acest sezon și acceptă provocarea de a îmbina piese clasice, cu articole vestimentare ale stilului sport. Sună interesant, până în acest punct?

Ideal pentru momentele în care trebuie să rezolvi anumite comisioane în oraș, combină un blazer alb oversized fie cu o pereche de colanți negri, fie cu pantaloni drepți de trening și pantofi sport cu talpă înaltă. Poți accesoriza cu o șapcă albă, o geantă încăpătoare și un ceas inteligent.

Estetica anilor ‘70

Blugii evazați cu talie înaltă au revenit în atenția creatorilor de modă, în acest sezon, fiind o piesă ușor de integrat în orice stil vestimentar. Alături de un tricou alb, basic, fără imprimeuri, de un sacou oversized, într-o nuanță impunătoare de roșu aprins, și de saboți din piele și lemn, obții o ținută lejeră, dar în același timp, atemporală.

Citește și:

Pentru că detaliile fac diferența de fiecare dată, include o pereche de ochelari de soare supradimensionați, pentru a te proteja de soarele toamnei, o brățară din piele și o geantă de mici dimensiuni, fabricată din material textil.

Trendurile vin și pleacă, iar schimbarea anotimpului aduce noi piese vestimentare, însă sacoul va rămâne, pentru o bună perioadă, un articol prezent în lumea modei. Puterea sa de reinventare sfidează barierele impuse de timp, asigurându-și un loc stabil pentru sezonul ce urmează.

Sursă foto: Shutterstock


Vizionare placuta


Kudika
4 Octombrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.