Setari Cookie-uri

Cea mai nouă colecție MODIVO este despre exprimarea de sine

Cea mai nouă campanie MODIVO are în prim-plan oamenii parte din generația Silvers, ce au personalități și perspective extraordinare asupra lumii.

La baza acesteia se află ideea de a te simți bine în pielea ta, indiferent de ce zic cei din jur. Astfel, articolele vestimentare au fost create pentru cei care se bucură de viață la maxim, indiferent de vârstă sau aspect, și caută să-și îndeplinească toate visele. Un exemplu al generației Silvers este DJ Wika, un DJ recunoscut internațional, fiind vedeta din cel mai recent documentar regizat de Agnieszka Zwiefka.

Ședința foto și videoclipul care transpun această campanie MODIVO, au scopul de a sublinia valorile multibrandului polonez. Protagoniștii campaniei sunt reprezentanți ai generației Silvers care deși au fost supuși unor reguli rigide, depășesc stereotipurile dăunătoare, arătând că bucuria, pofta de viață, energia și buna dispoziție sunt atemporale.

Citește și:

Campania este dominată de un styling energic, care se armonizează impecabil cu personajele carismatice și culorile vibrante din fundal. DJ Wika afișează o vitalitate maximă, într-o geacă bomber pastelată de la Femi Stories, cu pantaloni cu paiete de la marca daneză Rotate și pantofi cu barete de culoarea lavandei de la Karino. Pe de altă parte, putem descoperi la Ania, o altă protagonistă a campaniei, o ținută retro chic, cu un sacou de culoare verde crud de la Gestuz, alături de o bluză cu dungi de la Levi's și o fustă roșie intensă de la Birgitte Herskind. Celelalte personaje din campanie se afișează fie printr-o abordare atemporală a unui look casual - combinând o geacă bomber albastră de la Tommy Jeans, un pulover Polo Ralph Lauren de culoarea lămâii, pantaloni Kontatto rubinii și o eșarfă Ralph Lauren cu motive florale - fie printr-un stil contemporan inspirat de streetwear - unde cămașa cu dungi în nuanța lavandei de la Dickies, și sneakerși New Balance albi supermoderni sunt senzaționali.

Citește și:
  • IE Clothing devine ZESTAL
  • EXPERIENȚE UNICE LA UNTOLD 2023
  • Oferă un twist magic ținutelor tale cu cea mai nou colecție Crocs

Pentru mai multă inspirație colorată, accesează pagina modivo.ro, descarcă aplicația MODIVO sau vizitează magazinul din Mega Mall București.

Vizionare placuta


Kudika
7 Iunie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.