Setari Cookie-uri

Noua colecție C&A Denim AW 2023

Hai să cunoști familia Denim! Avem croiala perfectă pentru fiecare siluetă. Pentru noul sezon, C&A are o gamă variată de jeanși cu diverse croieli, astfel încât oricine își poate găsi acea pereche care te face să te simți zilnic foarte confortabil.

Croială skinny modernă sau flare pentru un aer ușor retro? Nicio problemă! Articolele C&A sunt create pentru a se potrivi fiecărui tip de personalitate sau stil, indiferent de măsură sau de vârstă. Prețurile sunt foarte accesibile și pornesc de la 99,99 lei.

Pe lângă jeanși, colecția mai include și alte articole din denim, precum salopete, fuste, veste, jachete și rochii, în nuanțe diverse de albastru. Foarte ușor de asortat, atât cu alte materiale și texturi, dar și cu denim. Creează ținute șic, casual sau îndrăznețe pentru un look cool întreaga zi.

Combină-le cu pantofi sport sau tocuri, bluze elegante sau tricouri simple pentru cât mai multă versatilitate atât pentru plimbările în oraș, cât și pentru ținutele de birou. Colecția C&A Denim AW te va face cea mai stilată femeie în fiecare context!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Septembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.