Setari Cookie-uri

O nouă colecție adidas are grijă de tine în anotimpul rece! Ignoră vremea, ieși cât ai chef

Fiecare zi este o călătorie plină de obstacole și provocări. Pentru tine și programul tău încărcat, adidas a elaborat o nouă colecție din gama Sportswear, care să-ți facă viața mai ușoară, oferind confort și flexibilitate. Myshelter are în centrul atenției geaca MYSHELTER COLD.RDY, concepută pentru a oferi versatilitate și protecție, fiind ideală pentru o viață mereu în mișcare. Tehnologia inovatoare Cold.RDY, ce reține căldura printr-o tehnologie de izolare incredibilă și design-ul contemporan înmulti-straturi, contribuie la o retenție maximă a căldurii și confortului.

Te-ai aștepta să fie voluminoasă, dar geaca are un design suplu, cu o glugă generoasă, în tendințe și este foarte confortabilă. Un articol versatil, care îți oferă protecție, indiferent de vreme sau activitate.

Când te simți confortabil, ai mai multă încredere în tine să faci tot ce ți-ai propus.

GEACA MYSHELTERCOLD.RDY

• Geaca cu stil creată din materiale revoluționare cu tehnologia adidas COLD.RDY, îți oferă izolare triplă, menținând căldura în interior.

• Un item trendy și călduros, care îți dă o stare de bine și confort. Are o nuanță neutră, detalii subtile și branding discret, este un must have în garderoba ta.

• Stratul exterior are un finisaj impermeabil durabil, iar gluga ajustabilă a modelului pentru femei completează manșetele strânse să protejeze tot corpul de vânt, frig sau zăpadă.

Citește și:

• Geaca transformă elementele funcționale în elemente decorative, de la gaică la buzunarele adânci cu fermoar, de la șnururile ajustabile, la branding. Un articol statement care îți oferă încredere să pornești într-o zi de explorare.

Colecția de iarnă MYSHELTER completează gama adidas Sportswear. Siluetele fresh combină inovația de top adidas cu un stil premium, funcțional și absolut confortabil, într-un design care îți vine bine și îți asigură căldură pentru toate aventurile tale.

Descoperă întreaga colecție în magazinele adidas din țară.

***

Despre adidas

adidas este designer și dezvoltator global de încălțăminte, îmbrăcăminte și accesorii pentru sport și viața de zi cu zi, cu misiunea de a fi cel mai bun brand de sport din lume. În calitate de expert în inovație și design, adidas creează produse de înaltă performanță pentru a ajuta sportivii să își atingă obiectivele. Cu sediul central în Herzogenaurach, Germania, compania are peste 61.000 de angajați pe tot globul și a generat vânzări de 21,2 miliarde EUR în 2021.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Decembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.