Setari Cookie-uri

Paula Echevarría x Primark: Primark lansează o nouă colecție în colaborare cu actrița spaniolă Paula Echevarría

• Actrița de origine spaniolă, model și creatoare de conținut cu peste 3,6 milioane de urmăritori, Paula Echevarría, continuă colaborarea cu Primark și lansează o nouă colecție casual, extrem de versatilă, compusă din peste 80 de articole vestimentare și accesorii; • Trendul Athleisure este definitoriu pentru această colecție, accentul fiind pus pe îmbrăcămintea sport, care poate fi purtată de plăcere în orice moment al zilei și nu doar în sala de sport; • Colecția va fi disponibilă în toate magazinele Primark din cele 16 piețe începând de astăzi,11 ianuarie.

Primark, retailerul internațional de modă, lansează Paula Echevarría x Primark: cea de-a treia colecție în colaborare cu Paula Echevarría, ambasadoare recunoscută a brandului.

Noua colecție propune ținute care combină stilul casual al Paulei cu cel sporty-chic. Colanții și salopetele sport sunt vedetele colecției capsulă, iar datorită versatilității lor recunoscute, au devenit piese vestimentare iconice ale trendului athleisure. Așadar, în ianuarie Paula recomandă să purtați colanți în locul pantalonilor de costum sau al blugilor drepți și să alăturați alte articole vestimentare din colecție, care să vă completeze ținuta într-un mod cât mai personal.

Fără îndoială, această colaborare face accesibile outfituri cool, piesele vestimentare fiind extrem de ușor de asortat în ținute casual. Două treimi dintre articolele de îmbrăcăminte ale colecției conțin materiale reciclate sau sustenabile, iar prețurile variază între 17 și 205 RON.

Citește și:

În prezent, 50% dintre hainele Primark conțin materiale reciclate sau sustenabile, obiectivul fiind de a ajunge la 100%, până în 2030.

Colecția va fi disponibilă începând cu data de 11 ianuarie în toate magazinele Primark din cele 16 piețe. În România, colecția va fi disponibilă în magazinele Primark din București, localizate în ParkLake Shopping Center și AFI Cotroceni. Pentru a verifica disponibilitatea colecțiillor accesați website-ul Primark.

Vizionare placuta


Kudika
10 Ianuarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.