Setari Cookie-uri

Ce înseamnă feminitatea modernă? Un spirit nou, tânăr și curajos!

De-a lungul timpului, feminitatea a fost capturată în mai multe portrete. A fost pe rând gingașă, imaginea unei nobile eroine romantice, apoi o luptătoare curajoasă. Inocentă, elegantă, rafinată, independentă, nonconformistă. Acestea sunt doar câteva dintre cuvintele care pot descrie umbrela feminității.

De-a lungul timpului, feminitatea a fost capturată în mai multe portrete. A fost pe rând gingașă, imaginea unei nobile eroine romantice, apoi o luptătoare curajoasă. Inocentă, elegantă, rafinată, independentă, nonconformistă. Acestea sunt doar câteva dintre cuvintele care pot descrie umbrela feminității.

Feminitatea modernă este caracterizată mai ales prin versatilitatea imaginilor sale, toate având un spirit tânăr, nou și curajos.

Noua colecție Brave New Spirit a brand-ului TOMMY HILFIGER capturează în croielile sale, într-un mod simplu și rafinat, exact acest portret al feminității: un amestec îndrăzneț de eleganță, confort și încredere în sine. Invocă o imagine a femeii independente, puternice și pline de viață care se reflectă în croielile echilibrate, materialele de înaltă calitate și atenția la detalii.

Fiecare piesă este concepută cu grijă pentru a îmbrățișa diversitatea și individualitatea fiecărei femei, în timp ce reflectă în același timp energia și optimismul unei lumi aflate într-o schimbare rapidă.

Colecția Brave New Spirit TOMMY HILFIGER aduce o abordare proaspătă și foarte actuală asupra feminității, combinând elemente clasice, în stil preppy, cu influențe sportive și moderne. Siluetele sunt conturate pentru a evidenția frumusețea naturală a femeii, în timp ce materialele moi și confortabile sunt alese cu grijă (in moale, bumbac organic, lyocell drapat și piele catifelată) oferă libertate de mișcare și un sentiment de încredere în sine.

Culoarea este elementul cheie, variind de la tonurile ușor recognoscibile de roșu, alb și albastru, alegeri perfecte pentru zilele însorite de primăvară la nuanțe delicate de pasteluri pentru vară.

De la printuri abstracte, folosind culorile emblematice ale brand-ului, această colecție aduce în prim-plan o varietate de opțiuni care să satisfacă gusturile și preferințele fiecărei femei.

Prima abordare propune un amestec relaxat de țesături și culori îndrăznețe.

Feminitatea puternică și elegantă se reflectă într-un costum scurt din amestec de bumbac și in, completat de o cămașă în dungi îndrăznețe și un palton bine croit.

Dungile domină colecția primăvară-vară „Brave New Spirit” și oferă un aer modern, tineresc, proaspăt și revigorant oricărei ținute, devenind un element care captează atenția tuturor, fără a deranja ochiul.

Pentru un aspect mai clasic, trench-ul, o piesă TOMMY HILFIGER atemporală se potrivește perfect cu o rochie midi crem cu printuri abstracte, creând o estetică elegantă, relaxată și întotdeauna feminină. Atenția la detalii și combinația de texturi, cum ar fi tricotul cămășii Henley, combinat cu blugii deschiși la culoare, cu croi drept, adaugă o notă relaxată de lux și rafinament.

Cea de-a doua abordare ne aduce un aer maritim, de vacanță, în același timp relaxat și chic, grație dungilor Breton. Dungile sunt un element vizual care pot scoate ținutele din anonimat, fără a deveni țipătoare într-o multitudine de variante, cum ar fi rochia maxi tricotată, sau un pulover TOMMY HILFIGER combinat cu o fustă elegantă și preppy.

O a treia abordare este dedicată exclusiv zilelor de vară, punând în prim-plan piesele vestimentare ușoare și rafinate. Nuanțele delicate de roz sunt contrabalansate de pantaloni scurți cu imprimeu grafic în carouri, creând un aspect jucăuș și feminin.

Cămășile din in cu croială ușoară și blugii albi cu croială dreaptă adaugă o notă de lejeritate și eleganță în garderoba de vară.

Nu doar feminitatea s-a schimbat de-a lungul timpul, dar și masculinitatea, căpătând noi straturi ale complexității.

În colecția Brave New Spirit Menswear masculinitatea modernă este oglindită cu desăvârșire.

La fel ca în colecția pentru femei culorile joacă un rol principal, în nuanțele emblematice ale brand-ului de roșu și albastru, îmbinate perfect cu croiurile elegante cu un aer ușor sportiv, perfecte pentru bărbații carismatici, încrezători și plini de viață.

Pantalonii chino ușori, hanoracele în nuanțe neutre, universale, ușor de asortat, cămășile din bumbac și in, puloverele din lyocell cu dungi Breton, pantalonii scurți, lejeri, din in și jachetele Portland realizate din nailon reciclat aduc împreună un nou suflu pieselor considerate clasice și atemporale în garderoba bărbătească.

Colecția Primăvara 2024 este disponibilă pe tommy.com și în magazinele TOMMY HILFIGER din București Mall - Vitan, Băneasa Shopping City, AFI Cotroceni, Palas Iași, Iulius Town Timișoara, Iulius Mall Cluj - Napoca, City Park Mall Constanța, AFI Brașov, Promenada Mall Sibiu și Promenada Craiova.


Kudika
27 Martie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.