De aici a plecat intreaga campanie NIVEA Superlike. Lupta cu celulita pare o chestiune neinsemnata insa nu degeaba o numim "lupta".

E greu sa te mobilizezi sa faci miscare periodic, daramite sa faci miscare, sa reusesti sa mananci echilibrat si sa folosesti si produse anticelulitice?

Si atunci ne-am spus asa: dar daca am privi lucrurile altfel? Daca in loc sa le explicam femeilor pur si simplu cum stau lucrurile, am merge mai departe si le-am sustine realmente? Daca am vorbi cu cele care fac deja ceva si in felul acesta sa ne facem auziti si de catre celelalte? Si asa a aparut NIVEA Superlike: o campanie menita sa le ajute realmente pe femei sa faca si ceilalti doi pasi, pe langa cel pe care l-au facut deja in lupta cu celulita.

Aplicatia de Facebook este pilonul principal al campaniei, fiind menita sa le incurajeze pe femei sa-si impartaseasca unele altora sfaturi adevarate, din viata reala despre ce si cum functioneaza in cazul fiecareia. Aplicatia are un rol complementar cu cel al Clubului Q10 Fitness, platforma de continut video semnata de NIVEA in colaborare cu experta in fitness Sarah Maxwell. In plus, aplicatia ofera oamenilor sansa de a trimite mesaje de incurajare catre prietenele aflate “in plina batalie” – un plus de sustinere care se poate dovedi atat de pretios uneori.

Sfaturile se impart pe 3 categorii, in functie cele mai relevante categorii de public: pentru femeile care fac miscare dar nu mananca echilibrat, pentru cele care mananca echilibrat dar nu reusesc sa faca miscare si pentru cele care doar folosesc produse anticelulitice, din cand in cand.

Pachetul de produse cu care NIVEA sustine lupta impotriva celulitei este format din Serul anticelulitic NIVEA Q10 plus si Gelul-crema anticelulitic NIVEA Q10 plus.

Serul anticelulitic NIVEA Q10 plus are o cantitate de zece ori mai concentrata de LCarnitina si Q10 (in comparatie cu gelul-crema anticelulitic) pentru a imbunatati fermitatea pielii si a reduce aparitia celulitei in numai 10 zile. L-Carnitina, o substanta prezenta in mod natural in organism, stimuleaza transformarea acizilor grasi in energie. In acelasi timp, extractul de lotus reduce formarea de noi acizi grasi.

Gelul-crema anticelulitic NIVEA Q10 plus este un gel-crema cu textura usoara,care contine Q10, L-Carnitina – care stimuleaza conversia acizilor grasi in energie - si extract de lotus – care reduce formarea de noi celule grase. Acesta tonifica pielea si reduce aparitia celulitei chiar si fara masaj suplimentar, avand o textura placuta si absorbindu-se rapid. Dupa trei saptamani de utilizare regulata, semnele celulitei sunt
reduse vizibil.

Mai multe detalii, pe www.nivea.ro si pe Facebook.

Featured foto by Maridav via Shutterstock

  • Kudika

    Pe 13 ianuarie Mercur intră în Capricorn. Sfatul Universului pentru...

  • Kudika

    Stare de bine și de sărbători: sfaturi pe care să le aplici de...

  • Kudika

    Trucuri DIY care te ajută în eficientizarea curățeniei la tine acasă

  • Kudika

    Cum să încurajezi pasiunea pentru ciclism în rândul copiilor

  • Carmen Ioana Olteanu

    Te-ai trezit vreodată obosită după 8 ore de somn? Iată de ce!

  • Kudika

    Colorare fara par deteriorat? Acum este posibil cu tehnologia...