Setari Cookie-uri

Advertorial (P)ANIAN sau cum am reusit sa imi salvez parul de foarfeca

Povestea parului degradat este una clasica, pe care, sunt sigura ca majoritatea dintre voi o cunoaste.

Imi vopsesc parul de la 15 ani. A fost negru abanos, negru cu reflexii albastre, roscat “visina putreda’’, oranj - morcov, blonda apoi - si la capitolul acesta am experimentat cam tot ce se poate: blond aluna, blond auriu, blond suvitat deschis, inchis, si apoi culori naturale apropiate de culoarea mea si iar blonda, insa o varianta mai inchisa si tot asa pana cand parul meu a ajuns sa arate ca o matura uzata.

Mi-am vandut atunci sufletul meu chinuit de durerea pierderii a jumatate din podoaba capilara si de degradarea rusinoasa a ceea ce mai ramasese, cui? Evident, PLACII DE PAR! In prostia mea, caracteristica tineretii, mi s-a parut ca am descoperit idealul in ceea ce priveste coafarea parului. Eram fascinata de felul in care dupa o singura alunecare a placii pe o suvita de par, aceasta se transforma dintr-o matura ciufulita, intr-un par fin, lucitor, asezat, perfect sanatos…. Si uite asa am cazut in dependenta placii de par. O foloseam constant si nici nu imi inchipuiam cum ar fi sa ies din casa fara sa o utilizez inainte.

Dar, la un moment dat, am realizat ca parul meu arata de-a dreptul ingrozitor si ca au apus demult zilele in care il spalam, il uscam si puteam iesi la plimbare, la scoala sau chiar la o intalnire. Ingrijirea parului meu devenise o corvoada si trebuia sa iau masuri in acest sens.

Asadar, am hotarat sa renunt la placa de par si la vopsirea pe lungime a parului. Am ramas cu un blond mediu, vopsindu-mi doar radacinile parului, urmand ca de doua ori pe an sa-mi vopsesc tot parul pentru a-l uniformiza. Evident ca acest lucru nu a fost de ajuns. Am renuntat la balsamul de par si nu am mai folosit decat masti foarte hidratante, pentru par foarte deteriorat si uscat, insa efectul intarzia sa apara. Asta pana cand am auzit de keratina pentru par si de minunile pe care le face ea. Mi-am comandat de pe un site Keratina Lichida Anian si Tratament Bifazic Hidroreparator pentru par extrem de degradat.


Kudika
22 Mai 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.