Setari Cookie-uri

10 Trenduri in manichiura pentru primavara 2013

Fiecare anotimp cu tendintele lui si fiecare pereche de maini cu modelul sau!

2. Unghii metalizate

Se poarta oja sidefata, culorile metalizate; in special auriul si argintiul, dar nu numai. Lacul de unghii sidefat da o eleganta aparte unghiilor, dar si un aer misterios.

Favoritul sezonului este lacul de unghii auriu si de aceea iti vom recomanda Kallos Love Lac de Unghii - 242 (disponibil pe site-ul Oja.ro, la pretul de 6,90 de lei), o nuanta mai inchisa de auriu, pentru un plus de personalitate.

Daca preferi ca unghiile tale sa aiba o nuanta mai impunatoare, iti recomandam Benecos Oja GRENADE (foto), disponibila pe site-ul Bio-Cosmetics.ro, la pretul de 29,50 de lei.

3. Semiluna

Se poarta combinatiile de lac de unghii, prin urmare si acest model va fi in trend primavara aceasta. Poti combina orice doua culori de lac de unghii iti doresti, vei vedea ca cele mai traznite combinatii vor fi dintre cele mai apreciate.

Citește și:

Poti folosi Oja (de preferat nuanta Violet Electric), disponibila pe site-ul Yves-Rocher la 9, 90 lei, pentru stratul de deasupra, iar pentru prima mana de lac de unghii poti folosi L'Oreal Lac de Unghii Color Riche Vernis - 204 Boudoir Rose, disponibil pe site-ul Oja.ro, la pretul de 16,99 lei.

Vizionare placuta


Kudika
13 Aprilie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.