Setari Cookie-uri

Advertorial (P) Testeaza si castiga!

Inscrie-te si spune adio timp de 6 luni parului nedorit cu Philips Lumea!

Intra acum pe philipslumea.ro/testeazagratuit, completeaza formularul pana la 31 decembrie 2013 si poti fi in fiecare luna una dintre cele 3 norocoase care vor testa Philips Lumea in mod gratuit, timp de 6 luni, la tine acasa! Fara durere, fara stres, fara costuri suplimentare!

Tehnologia IPL utilizata de Philips Lumea este derivata din tehnologia aparatelor profesionale. Philips a adaptat aceasta tehnologie pentru ca tu sa o poti folosi la tine acasa, in siguranta, fara alte costuri suplimentare. Sistemul de epilare Philips Lumea aplica pulsatii delicate de lumina, care odata ajunse la radacina firului de par, inhiba cresterea acestuia. Intregul proces elimina astfel orice durere. Folosit cu regularitate, acesta mentine o piele catifelata si neteda pana la 6 saptamani, fara obisnuitele iritatii extrem de neplacute sau firele inestetice, care cresc sub piele. Iarna reprezinta anotimpul ideal pentru a incepe acest tratament. Astfel, vei scapa vara de eterna grija a epilatului si vei putea sa-ti expui cu gratie pielea extrem de fina si de matasoasa.

Poti beneficia si de sfaturi specializate si multe alte informatii la sectiunea dedicata de pe site www.philipslumea.ro/dermatolog, unde medicul specialist dermatolog, Ana Faca, va poate oferi orice sfat, cu conditia sa ii scrieti.

Impulsurile generate de Philips Lumea asigura o medie de 200 de sedinte prin metoda IPL (epilare completa, care contine zona picioarelor, bikini si axile). In functie de fiecare persoana si de ritmul de crestere al firului de par, la inceput este nevoie de 4-5 sedinte o data la 2 saptamani, pentru ca ulterior sa fie necesare sedinte la 4 sau 6 saptamani. Un calcul simplu ne arata ca sunt necesare in medie aproximativ 12-15 sedinte in primul an si 8-12 sedinte in urmatorii ani, produsul fiind o achizitie extrem de utila pe termen lung. Poti folosi Philips Lumea chiar daca parul tau de pe corp este blond inchis, castaniu sau negru, iar designul fara fir al Philips Lumea este ideal pentru o utilizare usoara.

Philips Lumea este disponibil in doua modele: SC2003 (pentru epilarea parului de pe corp si fata) si SC2001 (pentru epilarea parului de pe corp). Modelul Philips Lumea SC2003 dispune de un accesoriu cu filtru dublu, special dezvoltat de Philips pentru utilizarea pe zonele de pe fata: buza superioara, barbie si perciuni. De asemenea, poate fi folosit si in alte zone sensibile ale corpului, cum ar fi axilele, zona inghinala sau alte locuri mai dificile. Ambele modele intra in campania de testare, fiind acordate alternativ ca premiu, prin tragere la sorti. Participa si castiga pe www.philipslumea.ro!

Vizionare placuta


Kudika
29 Octombrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.