Setari Cookie-uri

Advertorial (P) Ingrijire specializata pentru tratarea cicatricilor

Fiecare cicatrice de pe corpul nostru ne aduce aminte de un moment din viata: cand am invatat sa mergem pe bicicleta, graba din bucatarie, momentul in care ai ajuns sa te operezi de apendicita. In medie, o persoana ajunge sa aiba, la varsta maturitatii 3 cicatrici, de la o cazatura in copilarie, o arsura in bucatarie sau o interventie chirurgicala.

Intr-o societate preocupata de imagine, care acorda o importanta ridicata aspectului, cicatricile ii pot determina pe unii oameni sa isi piarda increderea in propria persoana si respectul de sine. In afara de efectele psihologice ale cicatrizarii, in anumite circumstante cicatricile pot produce disconfort fizic, inclusiv durere, mancarime si sensibilitate.

Bio-Oil este un produs de ingrijire specializat in imbunatatirea aspectului cicatricilor si vergeturilor vechi si noi, a nuantei neuniforme a tenului si a pielii imbatranite sau deshidratate. Multa lume se fereste de uleiurile de corp de teama sa nu fie lipicioase sau sa lase urme pe haine. Datorita ingredientului revolutionar PurCellin Oil, Bio-Oil este un ulei uscat care se absoarbe rapid in piele. Spre deosebire de o crema, Bio-Oil nu contine apa, ceea ce inseamna ca produsul este activ 100%. Fiind un produs pe baza de ulei, acesta actioneaza complementar cu uleiurile naturale ale pielii.


Bio-oil te poate ajuta sa imbunatatesti aspectul cicatricilor accidentale sau cele chirurgicale, cum ar fi operatia de cezariana. Aplicati Bio-Oil pe pielea curatata in prealabil, si masati cu miscari circulare ferme pana la absorbtia produsului in piele. Folositi de 2 ori pe zi timp de 3 luni pentru a vedea rezultatele. Din cauza faptului ca fiecare individ se vindeca diferit, aspectul final al unei cicatrice va varia de la o persoana la alta. Factori cum ar fi tipul de piele, locul cicatricei, tipul de rana, varsta si chiar starea nutritionala vor juca un rol in determinarea aspectului cicatricei.

Studiile clinice au aratat ca 92% dintre persoanele care au folosit Bio-Oil cu regularitate, au observat o imbunatatire a aspectului cicatricilor dupa primele 8 saptamani*

Cu o traditie pe piata de peste 25 de ani, Bio-Oil este produsul cel mai recomandat de medici si farmacisti pentru cicatrici si vergeturi**. Disponibil exclusiv in farmacii.

Mai mult detalii pe http://www.bio-oil.com/ro
*proDerm, 2010
** In Marea Britanie, conform “The Thinking Shop, Strategic Research Consultancy 2008”

Vizionare placuta


Kudika
12 Martie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.