Setari Cookie-uri

5 coafuri in trend pentru vara 2015

E momentul sa renunti la obisnuita coada de cal si sa incerci noi metode spectaculoase de a-ti aranja parul in aceasta vara.

Indiferent ca ai parul mai scurt sau mai lung, tendintele in coafuri vara 2015 te vor face sa ai un look fresh, fabulos si natural. Renunta la coafurile complicate, care necesita multa rabdare si adopta stilurile accesibile si la moda in acest sezon, ce pot fi obtinute si realizate in cel mai scurt timp.

Cele mai in voga coafuri vara 2015

1. Bucle lejere

coafuri vara 2015
Foto: bucle, Shutterstock

Daca pana acum te chinuiai sa iti faci bucle cat mai fixe cu ondulatorul, acum incearca varianta mult mai simpla si mai benefica pentru podoapa ta capilara. Impleteste-ti parul in codite mai groase, inainte de culcare, iar dimineata piaptana onduleurile obtinute cu o perie si da cu putin fixativ. Vei obtine un look lejer si natural, perfect pentru vara.

2. Impletitura in stil boho

coafuri vara 2015
Foto: impletitura, Shutterstock

Stilul boho este foarte popular, mai ales in tendinte coafuri 2015. Pentru a obtine acesta coafura boho, lasa-ti parul sa se usuce in mod natural pentru a-i oferi un aspect lejer. Fa apoi doua impletituri din fiecare parte, pe care le unesti in spate, la mijloc, formand o coronita. Este o coafura adorata si de celebritati si poate fi facuta indiferent de lungimea parului.

Citește și:

3. Coc lejer

coafuri vara 2015
Foto: coc, Shutterstock

Cocul lejer in crestetul capului ramane una dintre coafurile populare si in acest sezon. Este usor de realizat si de efect, oferindu-ti un look elegant si feminin. Prinde-ti parul cat mai sus cu ajutorul unui elastic subtire, fara a-l lipi de cap.

4. Impletitura coada de peste

coafuri vara 2015
Foto: impletitura, Shutterstock

O cofura must-have pentru vara 2015 care iti va oferi un look impresionant. Piaptana-ti parul foarte bine si imparte-l in doua suvite mari si egale. Ia cate o suvita subtire si din partea dreapta si din partea stanga, din exterior si intersecteaza-le la mijloc. Repeta actiunea, cu suvite diferite, pana cand nu va mai ramane niciuna libera. Dupa ce ai terminat coada, trage usor de marginile ei pentru a o lati.

5. Bob lung

coafuri vara 2015
Foto: bob lung, Shutterstock

Daca te gandesti sa incerci o coafura noua in aceasta vara, bobul lung poate fi alegerea perfecta. Vopseste-ti cateva suvite intr-o culoare mai deschisa, lasa parul cat mai lejer fara sa-l intinzi cu placa si vei obtine un look sexy si natural. Daca nu te induri sa tai foarte mult din par, acest bob iti ofera si lungime, dar este si suficient de scurt pentru a nu te deranja in zilele toride.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Iulie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.