Setari Cookie-uri

Ce culori de par poarta vedetele in 2016

Brunet, bronde, mov, ronze sau alte culori de par superbe, inspira-te de la celebritati pentru a face o schimbare de look spectaculoasa!

In anul 2016 exista doua mari tendinte ce se impun, in ceea ce priveste colorarea parului. Mai exact, se poarta fie culorile indraznete, puternice, care te scot in evidenta, fie efectele cat mai subtile dar cu rezultate cuceritoare.

Ce culori de par spectaculoase poti alege in 2016

Una dintre cele mai dorite tehnici de vopsire a parului in 2016 este balayage-ul. Ce inseamna mai exact aceasta tehnica si cu ce se deosebeste de clasicul ombre? Suvitele deschise la culoare nu mai sunt atat de proeminente si sunt puse aleatoriu pe lungimea parului. Una dintre actritele care prefera aceasta nuanta este frumoasa Eva Longoria (Desperate Housewives) pe care trebuie sa recunoastem o prinde excelent.

culori de par 2016
In ceea ce priveste nuantele naturale, bronde-ul este de departe vedeta anului. Nu e blond, nu e brunet, este undeva la mijloc. Mai exact, acea nuanta calda care se afla la granita dintre saten si blond deschis. Poate fi alegerea ideala atunci cand iti doresti o schimbare, insa nu una radicala si care sa-ti ofere un look natural.

Cea care a adus in atentia publicului si a facut populara aceasta nuanta este actrita Blake Lively (Gossip Girl, The Age of Adaline). Un lucru uimitor, in ceea ce priveste parul actritei, este faptul ca nu pare ca ar fi petrecut ore in sir si foarte multi bani pentru ca acesta sa arate atat de bine, in schimb este un look la care oricare dintre noi am putea ajunge fara un efort exagerat.

culori de par 2016
Printre vedetele care au ales culoarea de par bronde se numara si simpatica Jessica Alba sau una dintre protagonistele serialului “Pretty Little Liars”, Lucy Hale.

culori de par in 2016
Foto: Instagram

culori de par
Foto: Instagram

Printre culorile de par preferate de vedete in 2016 se afla si “ronze’. O culoare care merge de minune pe orice tip de piele, asa cum poti vedea la cantareta cameleon Rihanna sau actrita Jessica Chastain, care se afla intr-o continua ascensiune la Hollywood si care a avut prestatii extraordinare in filme precum Interstellar sau Crimson Peak. Ronze este o combinatie intre culoarea rosiatica a cuprului si bronzul maro.

Citește și:

culori de par 2016
Foto: Instagram

culori de par in 2016
Foto: Instagram

Daca vrei sa iesi din tipare si simti nevoia de o schimbare drastica si o culoare de par care sa te scoata in evidenta oriunde ai merge si sa-ti puna in valoarea personalitatea, incearca acele culori puternice si extravagante pe care din ce in ce mai multe celebritati atat, de la noi cat si din afara le-au adoptat. Mov-ul pastel este culoarea vedeta in acest an, iar Andreea Balan este una dintre vedetele autohtone care au ales aceasta culoare, care o prinde cel mai bine dintre toate pe care le-a incercat pana acum.

culori de par 2016 vedete
Foto: Instagram

Pe langa mov pastel exista o intreaga gama de culori de par pe care le poti alege in 2016 pentru a te simti ca o adevarata diva, asa cum poti vedea la cantaretele Elena Gheorghe si Kesha sau actrita Mary Kate Olsen.

culori de par 2016
Foto: Instagram

culori de par 2016
Foto: Instagram

culori de par in 2016
Foto: Instagram

Vizionare placuta


Kudika
25 Februarie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.