Setari Cookie-uri

9 trucuri de la vedete pentru coafarea parului lung

Daca te afli printre posesoarele unui par lung, aici vei gasi cateva dintre cele mai simple si interesante idei de coafuri din care tu sa-ti alegi ce ti se potriveste.

Cantareata Antonia, care s-a facut remarcata in ultimul timp mai mult prin prisma vietii personale, decat prin cariera sa are un par lung si superb pe care nu ezita sa si-l scoata in evidenta. Una dintre coafurile care o prind extrem de bine si care nu este nici foarte greu de facut este cea din imaginea de mai jos.

coafuri par lung 2016
Foto: Instagram

Ca tot am vorbit mai sus de impletituri, o varianta ceva mai spectaculoasa o putem vedea la omniprezenta Kim Kardashian. Cu o astfel de coafura cu siguranta nu vei trece neobservata.

coafuri par lung
Foto: Instagram

Cateodata parul lung poate deveni putin stresant, iar cele care sunt posesoarele unui astfel de par inteleg foarte bine la ce ma refer si atunci simti nevoia sa il prinzi intr-un fel anume. Poti incerca varianta de coafura precum cea a actritei Shay Mitchell, una din protagonistele serialului “Pretty Little Liars”. O coada eleganta si foarte usor de facut, trucul este sa iti usuci parul cu capul in jos si sa-i oferi volum in partea de sus.

Citește și:

coafuri par lung vedete
Foto: Instagram

O alta varianta este cea a lui Beyonce, copilaroasa si sexy in acelasi timp.

coafura par lung
Foto: Instagram

Vizionare placuta


Kudika
3 Martie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.