Setari Cookie-uri

10 coafuri care te vor convinge sa optezi pentru o tunsoare medie

Tunsoarea medie iti permite sa faci o multime de coafuri deosebite si foarte usor de facut, pentru ca tu sa te simti speciala in fiecare zi.

Parul de lungime medie este ideal atunci cand nu vrei sa risti sa te tunzi scurt, iar parul lung devine prea greu de aranjat si intretinut. Ce este cu adevarat interesant la o tunsoare medie este ca are flexibilitatea parului lung. Iti poti poti prinde parul in diferite feluri, ii poti face onduleuri extrem de simplu, este usor de aranjat si arata foarte bine fara prea mult efort.

Un alt motiv pentru a adopta una dintre variantele de tunsori pentru par mediu este faptul ca niciodata nu ies din moda, iar un indiciu in aceste sens il ofera si alegerea tot mai frecventa a celebritatilor pentru o astfel de tunsoare.

Coafuri pentru par mediu care te vor face sa arati superb

Tunsoarea bob, in special cel lung si asimetric este in tendinte si in 2016 si trebuie sa recunoastem ca arata foarte bine si iti da o eleganta aparte. Poti sa-l usuci si sa folosesti putin spuma pntru un look fresh si lejer, il poti indrepta sau il poti ondula pentru un look mai rafinat.

Citește și:

tunsori pentru par mediu
Foto: Instagram

Vizionare placuta


Kudika
2 Martie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.