Setari Cookie-uri

Advertorial (P) Ofera echilibru alimentatiei tale cu soia si produsele din gama Inedit

Mixul de alimente pe care le incluzi in meniul zilnic iti influenteaza sanatatea si buna functionare a organismului. De aceea, este important sa acorzi o atentie mai mare acestui aspect din viata ta. De fiecare data cand ai de ales, ia in calcul calitatea dar si beneficiile aduse de fiecare aliment in parte, fie ca este vorba de aportul de vitamine, de minerale, de calciu sau proteine. Gaseste un echilibru intre ele, nu este deloc greu. Incepem noi cu un pont: soia si produsele de calitate din gama Inedit.

Produsele pe baza de soia contin, in mod natural, o cantitate ridicata de calciu, acesta fiind folosit si ca fortifiant alimentar natural. In plus, soia contine magneziu si fosfor, considerati factori care alaturi de calciu au un rol cheie in imbunatatirea sistemului osos. Soia are valori nutritive foarte apropiate de cele ale carnii, fiind chiar o varianta mai sanatoasa pentru aceasta. Proteinele continute in soia sunt proteine integrale – acestea suplinesc lipsa din meniu a produselor de origine animala, iar vitaminele B, D si E, continute de soia, intarzie procesul de imbatranire. In plus, acizii grasi nesaturati stopeaza dezvoltarea celulelor canceroase.

Acestea sunt doar o parte dintre beneficiile boabelor de soia care au contribuit la misiunea curajoasa pe care brandul Inedit si-a asumat-o inca de la infiintare, in urma cu 15 ani, aceea de a sustine si a promova alimentatia echilibrata in randul consumatorilor. Astfel, pornind de la calitatile bobului de soia si de la principiile dupa care se ghideaza, Inedit a creat o gama variata de produse din boabe de soia nemodificata genetic mixate cu o serie de condimente naturale, atent alese pentru a da gust si savoare, care te vor ajuta sa mananci echilibrat si gustos, in fiecare zi.

Inedit a acordat o atentie deosebita calitatii, avand mereu curiozitatea de a dezvolta retete vegetale variate. Aceste lucruri i-au adus, in timp, un nume important pe piata.

Oricare dintre produsele Inedit poate fi punctul de plecare in alcatuirea unui meniu variat, fara carne, de la Bauturile Inedit pe baza de soia, la Pateul vegetal, Crenvurstii vegetali, Crochetele vegetale sau Branza Tofu in saramura.

Afla tot ce vrei sa stii despre soia si produsele pe baza de soia nemodificata genetic din gama Inedit pe site-ul www.ineditfood.ro.


Kudika
27 Noiembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.