Setari Cookie-uri

Dieta Drew Barrymore

Cu un fler natural pentru comedie si un zambet care incalzeste inimi, a trecut mult timp de cand Drew Barrymore a jucat in blockbuster-ul lui Steven Spielberg E.T: Extraterestrul

Cu un fler natural pentru comedie si un zambet care incalzeste inimi, a trecut mult timp de cand Drew Barrymore a jucat in blockbuster-ul lui Steven Spielberg E.T: Extraterestrul (1982). In ciuda scandalurilor si a mult mediatizatei sale adolescente, legate de consumul de droguri si “vizite” destul de dese la clinici de reabilitare, aceasta nu a cunoscut faima in adevaratul sens al cuvantului decat in anii '90 cu apartitii notabile in “Poison Ivy” (1992), “Batman Forever” (1995), “Scream” (1996/I). Recent marii producatori au dorit sa o includa si in filme de comedie precum “Duplex” (2003), “50 First Dates” (2004) bucurandu-se de un real succes.

Ce nu stiti despre Drew Barrymore?

Nu a terminat niciodata liceul. A fost aleasa una dintre cele mai frumoase 50 de persoane din lume, de revista “People”, in anul 1997. Este pe jumatate unguroaica, din partea mamei. Steven Spielberg este nasul ei si cu ocazia uneia dintre aniversari i-a trimis o felicitare pe care scria “Imbraca-te”, legandu-se astfel de faptul ca actrita pozase goala in revista Playboy.

Are 6 tatuaje printre care o cruce pe glezna dreapta, o luna albastra pe degetul mare, pe coloana are o cruce tinuta de un inger pe care este scris numele fostului ei prieten “Jamie”. Nu face parte din asociatii ale protectiei animalelor si chiar afirma “nu mananc multa carne, nu port multa piele, doar ca nu-mi restrictionez nimic”.

Dieta

Am ajuns sa le multumim revistelor care ne ofera din ce in ce mai des articole despre trupurile sanatoase de la Hollywood, in locul celor foarte slabe. Printre favoritele noastre de la Hollywood se numara Fergie, Tyra, Jessica Biel, Eva Longoria, Scarlett Johansson, Kate Winslet and Shakira pentru ca au avut curajul sa manance in ultimii ani. Felicitari doamnelor! Tineti-o tot asa cu greutatea.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Noiembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.