Setari Cookie-uri

Dieta Drew Barrymore

Cu un fler natural pentru comedie si un zambet care incalzeste inimi, a trecut mult timp de cand Drew Barrymore a jucat in blockbuster-ul lui Steven Spielberg E.T: Extraterestrul

Desi titluri legate de modul in care vedetele reusesc sa-si mentina forma se intalnesc in mai toate revistele, nu ezitam sa citim inca o data si inca o data. Iata care sunt secretele lui Drew Barrymore:

Mananca trei mese echilibrate pe zi ce contin legume organice. Opteaza pentru exercitii distractive, dar printre ele se numara si alergatul (“alearga 5 mile, de trei ori pe saptamana... nu stiu cum unii oameni considera alergatul distractiv... eu nu sunt una dintre ele. ), dar a slabit 15 kg datorita faptului ca a introdus in programul sau aceasta activitate “plictisitoare”. Pentru ca actrita sa arate perfect pe covorul rosu, antrenoarea Kathy Kaehler a creat un program special pentru aceasta, bazat in special pe kick-boxing, dar nu a exlus nici inotul, dansul si mini-golf-ul (Cum este mini-golf-ul un exercitiu?). Cand simte nevoia sa consume ceva dulce bea Cola Dietetica sau mananca jeleuri de fructe fara zahar, dar nu refuza din cand in cand o portie de tacos cu branza. Nu este adepta dietei slaba in carbohidrati.

Aici este motivul pentru care ati putea incepe s-o iubiti pe Drew: “Mancati tot ceea ce vreti, fiti sanatoase, faceti sport si incetati sa va mai faceti griji despre ce cred ceilalti despre voi. As prefera sa fiu cu cateva kg mai grasa si sa ma bucur din plin de viata decat sa am atatea griji, tot timpul”.

Un articol de Loredana Toma

Foto: David Shankbone, Wikipedia.org
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Noiembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.