Monica Columbeanu
Am surprins-o pe Monica Columbeanu fara makeup si va marturisim sincer ca arata grozav, chiar mai bine decat pe micul ecran! Straluceste si debordeaza de sanatate si buna-dispozitie, iar silueta ei este impecabila, acesta fiind si unul dintre motivele pentru care a fost prezenta pe podium in cadrul celor mai importante colectii. Am vrut sa aflam neaparat care sunt secretele ei de dieta si frumusete, asa ca iata care sunt recomandarile ei:
In primul rand, cel mai important element pentru a arata intotdeauna bine este somnul, cat mai mult somn. In plus, sucurile naturale, proaspat stoarse in casa, sunt un alt secret al meu. Cele mai bune sucuri naturale sunt mixturile de fructe si legume, iar reteta mea personala este combinatia de morcov, mar si telina.
De diete nici nu vreau sa aud, pentru ca nu tin niciodata dieta! Uneori chiar incerc sa ma ingras un pic si nu glumesc cand spun acest lucru. Am gene bune si nu am nevoie de astfel de artificii, dar, cu toate acestea, mai am un mic secret: fac masaj sau, din cand in cand, un tratament anticelulitic preventiv. Pentru mine, masajul anticelulitic chiar functioneaza!
Credit foto: Oana Dusa

Bucharest Fashion Week - prima seara
Bucharest Fashion Week - a 15-a editie
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: