Setari Cookie-uri

(P)Contureaza-ti silueta in doar 14 zile cu Nestle Fitness!

Inlocuieste timp de 14 zile micul dejun si una dintre mese cu cerealele integrale Nestle Fitness iar silueta ta va fi pregatita pentru vara!

Schimbarea obiceiurilor de alimentatie poate fi o provocare dificila. Din fericire exista un nou partener care te va ajuta sa obtii silueta dorita: PROGRAMUL DE 14 ZILE Nestle Fitness.

Prin PROGRAMUL DE 14 ZILE dorim sa-ti aratam, ca este suficient sa depui putin efort pentru a aduce cateva schimbari in stilul tau de viata si a obtine silueta pe care ti-o doresti!

Ideea PROGRAMULUI 14 zile este foarte simpla. Pentru a-ti contura silueta este suficient sa mananci la micul dejun si la inca o masa cereale integrale NESTLE FITNESS, FITNESS & FRUITS sau FITNESS CHOCOLATE, sa ai o dieta echilibrata si activitatea fizica regulata.

Ai impresia, ca este prea complicat pentru tine sa ai o dieta echilibrata iar un plan zilnic de mese si exercitii fizice implica un efort imens?

Avem solutia pentru acest lucru!

Completeaza formularul electronic special, disponibil pe www.nestle-fitness.com/ro sectiunea PROGRAMUL 14 ZILE. Pe baza lui vei primi un plan echilibrat de dieta pentru 14 zile adaptat modului tau de viata si necesitatilor individuale ale organismului tau. Aceste plan va cuprinde lista exacta a alimentelor si felurilor de mancare impreuna cu descrierea modului lor de preparare, informatii despre aportul lor energetic si continutul de ingrediente nutritive.

Completarea programului o va constitui planul de exercitii, prin care iti vom arata intr-un mod simplu cum sa-ti mentii conditia fizica si silueta care ti se potriveste.

Ai nevoie de o motivare suplimentara si de ajutor? Poti alege optiunea mailing-ului regulat. In intervalele de timp alese de tine, timp de 14 zile, vei primi pe adresa ta de e-mail, mailuri in care vei gasi, printre altele, planul cu dieta si exercitiile pentru urmatoarele zile.

Fii Fitness! Incepe Programul de 14 zile cu NESTLE FITNESS chiar de astazi si contureaza-ti silueta pentru vara!

Cum sa fii FITNESS?

A fi Fitness este un mod de viata pentru femeile active si moderne, care doresc sa fie sanatoase, sigure de sine si independente. Acesta este totodata un fel de a-ti expune farmecul in mod natural. A fi Fitness este o stare de spirit.

Femeia care doreste sa fie Fitness trebuie, inainte de toate, sa isi dea seama cat de mult adevar rezida in maxima "Minte sanatoasa in corp sanatos ". Pentru a obtine sentimentul de multumire si echilibru interior trebuie, inainte de toate, sa ai grija pentru a furniza corpului tau vitamine, minerale si alte substante nutritive in proportiile corespunzatoare.

Aceasta balanta dietetica ne permite sa ne dezvoltam si sa ne mentinem echilibrul in toate celelalte domenii ale vietii. Alimentatia potrivita nu necesita infometare. Este vorba mai degraba despre schimbarea modului de gandire si inceperea calatoriei catre autoperfectionare. Ca orice aventura si aceasta poate deveni o distractie excelenta, mai ales daca o lasi sa se manifeste astfel.

Desigur, sa ai un corp sanatos nu inseamna doar o alimentatie corespunzatoare, ci si exercitii regulate, care te pot ajuta sa acumulezi energie de viata si sa te eliberezi de stres. Imbinarea exercitiilor fizice cu o dieta echilibrata, bogata in produse din cereale integrale te va ajuta sa-ti schimbi modul in care privesti calatoria catre obtinerea siluetei care ti se potriveste.

Permite-ti sa te redescoperi si vei vedea cat de usor este sa iti schimbi proastele obiceiuri si deprinderi alimentare. Ofera-ti aceasta placere!


Kudika
21 Aprilie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.