Setari Cookie-uri

Arta de a te simti bine

Stim prea bine ca forta de atractie a unei femei nu vine din felul in care aceasta arata ci mai degraba din atitudinea pe care aceasta o are. Oricat ne-am amagi ca un corp perfect sau o fustita scurta sunt cele care ne pun in centrul atentiei, in realitate atentia pe care o primim e cauzata in primul rand de felul in care ne simtim. De cate ori nu ne-a trecut prin cap, uitandu-ne la reflectia noastra in oglinda, ca aratam asa cum ne simtim?

Primul sfat ce merita urmat e sa zambesti cat mai mult. Vei vedea in primul rand ca zambetul tau e contagios, ca lumea din jurul tau va deveni mai fericita, ca atmosfera se va relaxa iar tu te vei simti mai bine. In plus, zambetul te va face sa fii atragatoare in ochiii celorlalti; va emana caldura si senzualitate atat catre cei din jurul tau cat si in interiorul tau. Zambetul acesta nu vine de la sine ci izvoraste dintr-o atitudine pozitiva fata de viata ta si de lumea ce te inconjoara. Gandeste pozitiv si vei vedea ca vei incepe sa experimentezi lumea din jurul tau printr-o alta prisma.

Un alt sfat menit sa-ti creasca increderea in tine e sa nu incerci sa ii multumesti pe ceilalti in derimentul tau. Ajuta-i pe cei din jur doar in masura in care esti dispusa sa o faci si modeleaza-ti actiunile in functie de ceea ce tu doresti, nu ceea ce se asteapta cei din jurul tau sa faci. Nu vei putea fi multumita de tine atata timp cand dupa fiecare pas pe care il faci iti ramane in gura un gust amar. Sentimentul ca te-ai lasat calcata in picioare are un talent de a te face sa te iubesti mai putin ca inainte si sa devii din ce in ce mai retrasa.

Nemultumirea de sine e o boala grea, tratabila printr-o doza “letala” de buna dispozitie. De aceea, indiferent ca speli vasele, reactualizezi baza de date pentru firma sau aranjezi viitorul catalog de produse, incerca sa te distrezi. Trebuie sa gasesti amuzamentul in orice activitate, oricat de plictisitoare ar fi aceasta. La urma urmei aceste activitati fac parte din viata ta iar viata a fost conceputa pentru a fi frumoasa si plina de bucurii. Tot ce trebuie sa faci e sa le descoperi in fiecare lucru pe care il faci.

In final tot ce putem face e sa te rugam din tot sufletul sa nu mai pui sub semnul intrebarii felul in care arati. Primele semne de nemultumire fata de felul in care aratam au aparut o data cu intrebarea ”Oare sunt frumoasa?”. O intrebare atat de nevinovata ne poate distruge putin cate putin increderea de sine. Aceasta creaza o stare de neincredere in fortele proprii, neincredere ce se acutizeaza o data cu trecerea timpului. Marele secret al artei de a te simti bine in propriul corp e ca frumusetea adevarata nu izvoraste din aspect ci din felul in care fiecare se percepe.


Un articol de Ioana I.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Septembrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.