Setari Cookie-uri

PETA, vedeta si pla...nurile de dieta

Oare cat din curentul ingurgitarii de tip vegetarian are de-a face cu salvarea regnului animal si cati dintre noi ne lasam convinsi de noul stil de a manca doar pentru ca ne garanteaza scaderea in greutate? Cum pronosticurile anunta pentru urmatorii 5 ani o crestere cu 19% a pietei pentru cei care papa sanatos, sau constiincios, poate ca ar fi o idee buna sa mai adaptam si prin ograda noastra armonia om-animal pe care celebritatile din America se incranceneaza sa o ridice in slavi.

Tobey Maguire (castigator in 2002 si vegetarian din 1992): “Inainte imi era foarte greu sa mananc pui, pentru ca incepeam sa-mi imaginez ce puneam in gura si ce fel de viata dusese animalul acela.”

Josh Hartnett (castigator in 2003): “Intr-o zi, m-am apucat sa tai carne de pui pentru mama mea si am dat cu cutitul peste o tumoare. Era puroi si sange peste tot. Atunci mi s-a taiat absolut tot cheful.”

André 3000 (castigator in 2004, explicand cum si-ar petrece ultima zi pe Pamant): “Probabil m-as delecta cu o masa fabuloasa – ceva gen broccoli, pentru ca sunt vegetarian.”

Prince (castigator in 2006) declara sus si tare ca nu va manca “ceva care are parinti” pentru ca “Sa nu ucizi exact asta inseamna!”

*Idolii nostri sunt intr-adevar o sursa pretioasa de exemple demne de urmat... dar, atentie, consumul excesiv de vedetism deghizat ca “intelepciune” poate dauna sanatatii! Sa nu uitam ca vitamina B12 se gaseste doar in carne iar injectiile intra-musculare sunt, as crede, o alternativa exagerata la ingerarea unei fasii de peste fript!


Un articol de Ioanina



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Octombrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.