Toata lumea vrea sa slabeasca, dar prea putini reusesc. Silueta tine si de moda. Majoritatea fetelor isi doresc sa devina manechine sau macar sa arate ca ele. Aproape ca nu exista zi in care pe un post de televiziune, intr-un ziar sau o revista sa nu se discute despre diete. In Romania exista multe pastile pentru slabit,insa majoritatea nu dau rezultatele promise.In urma unui studiu de piata ,s-a demonstrat ca cea mai eficienta metoda de slabit este produsul Ecofit!

Obtinut dupa o reteta originala avand la baza concepte si terapii orientale, din plante al caror efect terapeutic este cunoscut si folosit cu succes de mii de ani, Ecofit se constituie ca fiind o abordare complexa a tratamentului privind reducerea greutatii corporale. ECOFIT controleaza pofta de mancare ajutandu-te sa pierzi in greutate.Cu un simplu plan zilnic de reducere a greutatii,poti obtine rezultate vizibile si permanente.Inhiba pofta de mancare ,conferind o senzatie de satietate.

Asigura suportul energetic de care avem nevoie atunci cand depunem efort fizic, prevenind astfel, anemiile, anxietatea si denutritiile proteice. Blocheaza retentia apei in organism, accelereaza procesul de metabolizare a grasimilor, iar prin continutul bogat in fibre contribuie la imbunatatirea digestiei. Aceasta abordare complexa ajuta organismul sa realizeze o scadere in greutate semnificativa, armonioasa, fara perturbari metabolice cu cosecinte grave asupra sanatatii sau esteticii, rezultatul fiind o adevarata remodelare corporala. Cum te ajuta produsul Ecofit?

Pilulele magice Ecofit ajuta la eliminarea kilogramelor,pe cale naturala,arde grasimilor existente .Picaturile Ecofit inhiba pofta de mancare ,conferind o senzatie de satietate, ajutandu-te sa pierzi in greutate instantaneu.

ECOFIT nu este doar un simplu produs de slabit, ci un intreg program de pierdere in greutate, o modalitate de a scapa de kilogramele nedorite.

ECOFIT NU CONTINE SUBSTANTE care fac parte din categoria AMFETAMINELOR, CONTINE DOAR PLANTELE TRECUTE IN PROSPECT. ECOFIT este produs de laboratoarele Medica.

PRODUCATOR: SC.LABORATOARELE MEDICA.SRL
Telefon:0760.897.785
email:contact@ecofit.ro
DETINATORUL AUTORIZATIEI DE PUNERE PE PIATA
SC.ECOVEGETSALES.SRL
www.ecofit.ro


  • Kudika

    Bărbații au pretenții doar de la femei, de la ei înșiși, niciodată

  • Maria Crisan

    SICKOTOY prezintă: KULT SESSION #1 DJ SET - o călătorie sonică...

  • Kudika

    Cătălin și Romică Țociu, eliminați de la America Express chiar...

  • Kudika

    KINOdiseea Open Air continuă până pe 3 septembrie în București

  • Maria Crisan

    Holy Molly face magie pe ringul de dans cu piesa Favorite Song

  • Kudika

    Colorare fara par deteriorat? Acum este posibil cu tehnologia...